کدال ۳۶۰ چیست؟ — آموزش جامع سایت کدال و کدال ۳۶۰
برای فعالیت در بازار سرمایه آگاهی از اطلاعات شرکتها امری ضروری به شمار میآید. اطلاعاتی مانند صورتهای مالی، افزایش سرمایه، آگهی مجامع، زمانبندی پرداخت سود و غیره برای تحلیل و سرمایهگذاری شرکتها مورد نیاز است. شرکتهای فعال در بورس طبق قانون ملزم به شفافسازی و انتشار اطلاعات مربوط به شرکت خود هستند. سایت «کدال»، محلی است که در آن شرکتها اطلاعات خود را منتشر میکنند و کاربران با مراجعه به آن از اطلاعات منتشر شده بهره میبرند. سایت «کدال 360» به منظور ارائه بهتر اطلاعات منتشر شده و فیلتر اطلاعات مهم و مورد نیاز کاربران ایجاد شده است.
سایت کدال 360 که به تازگی به «کدالِ من» تغییر نام یافته، کار تحلیلگران و سرمایهگذاران را بسیار راحت کرده است. امکانات موجود در سایت مانند ایجاد سبد سرمایهگذاری و دریافت پیام انتشار اطلاعیههای جدید از طریق ایمیل و پیامک، برای کاربران بسیار مفید است. علاقمندان پس از ثبت نام در بورس، از این سایت برای دریافت اطلاعات شرکتها استفاده میکنند. در این مطلب به بررسی کامل سایتهای کدال و کدال 360 میپردازیم.
معرفی سایت کدال
پیش از معرفی و آموزش نحوه کار با سایت کدال 360 بهتر است با نسخه اولیه آن یعنی سایت کدال آشنا شویم. کدال یا به انگلیسی «CODAL» از عبارت «Comprehensive Database Of All Listed Companies» گرفته شده است که به معنای سامانه جامع اطلاعرسانی شرکتها است. این وبسایت یکی از مهمترین و معروفترین سایتهای اطلاع رسانی در حوزه مالی کشور است. کدال تحت نظر سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت میکند. وظیفه آن، دریافت اطلاعات از شرکتها و انتشار آن برای استفاده عموم است. شرکتها در این سایت با نام ناشر سناخته میشوند. طبق قانون سازمان بورس، شرکتها ملزم به انتشار این اطلاعات در زمان مقرر هستند. به منظور خرید و فروش آگاهانه سهام در بازار بورس و فرابورس استفاده از اطلاعات منتشر شده در کدال ضروری است.
در سایت کدال اطلاعات مالی و سایر اطلاعات مهم مرتبط با شرکتها منتشر میشود. از جمله این اطلاعات میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- صورتهای مالی
- شفافسازی و افشای اطلاعات با اهمیت
- گزارش عملکرد ماهانه و فصلی
- اطلاعات مربوط به هیئت مدیره و تغییرات آن
- آگهی دعوت به مجامع و تصمیمات
- افزایش سرمایه
- اوراق بدهی
در این سایت اطلاعیهها بر اساس زمان انتشار قابل مشاهده هستند اما امکان فیلتر اطلاعات نیز وجود دارد. صفحه اول این سایت به شکل زیر است.
سایت کدال: «+»
نحوه کار با سایت کدال
سرمایهگذارن و تحلیلگران در سامانه کدال به دنبال اطلاعات بنیادی شرکتها هستند. از اینرو، مهمترین بخش سایت کدال، بخش فیلتر اطلاعات است که در منوی خانه قرار داد. در این قسمت میخواهیم نحوه کار با سایت کدال برای دسترسی به اطلاعات مورد نظر را آموزش دهیم. فرض کنید شما به دنبال کسب اطلاعات از یک نماد بورسی بخصوص هستید. با مراجعه به سایت کدال، شما با تصویر بالا روبهرو میشوید. این تصویر مربوط به بخش خانه در سایت است. در قسمت «اطلاعیهها»، اطلاعات بر اساس زمان انتشار قرار گرفتهاند. بنابراین برای پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز در این قسمت، باید بین صفحات مختلف سایت بگردید که این کار بسیار زمانبر است.
به منظور دسترسی سریع به اطلاعات، باید به جای جستجو در قسمت اطلاعیهها، از منوی مربوط به «جستجوی اطلاعیهها» استفاده کنید. با کلیک بر روی این قسمت پنجره فیلتر باز میشود. در این قسمت میتوانید نماد مربوطه را وارد و اطلاعات مورد نیاز را فیلتر کنید. مثلا با استفاده از قسمت «نوع اطلاعیه» میتوانید در آن نماد خاص فقط به دنبال «صورتهای مالی» باشید. یا میتوانید با فیلتر زمانی، اطلاعیهها در یک زمان خاص را فیلتر کنید. تصویر زیر پنجره فیلتر اطلاعات سایت کدال را نشان میدهد. کار کردن با آن نسبت به سایت کدال 360 به مراتب دشوارتر است.
همانطور که مشاهده میکنید، کار با سایت کدال روندی بسیار ساده اما زمانبر دارد. سایت کدال 360 برای کاهش زمان دسترسی به اطلاعات به وجود آمده است. پیش از معرفی سایت کدال 360 و آموزش نحوه کار با آن به معرفی گزینههای مختلف موجود در سایت کدال میپردازیم. همانطور که در تصاویر قبلی مشخص است، بخشهای مختلف سایت شامل موارد زیر است.
- «خانه»
- «ناشران»
- «نهادهای مالی»
- «سامانه سنم»
- «سامانه تدان»
- «سامانه صورتحساب»
- «اخبار»
- «درباره ما»
- «ارتباط با ما»
بخش خانه، همان قسمت اصلی فیلتر سایت است که مورد بررسی قرار گرفت. بخشهای اخبار و درباره ما و ارتباط با ما نیز بخشهای اطلاعرسانی در مورد سایت است که نیازی به توضیح اضافه ندارند. در ادامه بخشهای دیگر سایت را بررسی میکنیم.
ناشران کدال
در قسمت ناشران، اطلاعات مربوط به شرکتهای فعال در بورس قرار گرفته است. با کلیک بر روی این گزینه صفحه مربوط به شرکتها باز میشود. در این صفحه اطلاعات ناشران به ترتیب حروف الفبا قرار میگیرد. برای دسترسی سریع به اطلاعات شرکت مورد نطر، میتوانید از قسمت «جستجو» استفاده کنید. با کلیک بر روی اسم هر شرکت، اطلاعات کلی آن شرکت برای شما نمایش داده میشود. این اطلاعات شامل نام شرکت، سرمایه ثبت شده آن، وضعیت پذیرش در بورس یا فرابورس، ماهیت شرکت، موضوع فعالیت و سایر اطلاعات آن است. به منظور ترید سهمهای بازار، آگاهی از اطلاعات شرکت مربوطه میتواند بسیار مفید باشد.
نهادهای مالی کدال
در بخش نهادهای مالی، اطلاعات مربوط به نهادهای مالی مختلف مانند «شرکتهای تامین سرمایه»، «شرکتهای سرمایهگذاری»، «شرکتهای سبدگردان»، «صندوقهای سرمایهگذاری»، «شرکتهای مشاور سرمایهگذاری»، «موسسه رتبهبندی» و «کارگزاریها» قرار گرفته است. برای دسترسی به اطلاعات یک شرکت بخصوص از قسمت فیلتر موجود در بالای صفحه میتوانید استفاده کنید.
با کلیک بر روی اسم هر شرکت، صفحه مربوط به اطلاعات شرکت باز میشود. در این قسمت میتوانید اطلاعات مربوط به نهاد مالی مورد نظر شامل نام نهاد، مقدار سرمایه ثبت شده، وضعیت پذیرش و مدیر عامل شرکت را مشاهده کنید. همچنین این امکان وجود دارد که مجوزهای مختلف نهاد مد نظر مشاهده شود. در حالت کلی از قسمت نهادهای مالی میتوان برای تشخیص شرکتهای مالی رسمی و مجوزدار از شرکتهای غیررسمی و احتمالا کلاهبردار استفاده کرد.
سامانه سنم
سامانه «سنم» از عبارت «سامانه نظارت مکانیزه صندوقهای سرمایهگذاری» وام گرفته شده است. این سامانه محل قرارگیری گزارشات روزانه صندوقهای سرمایهگذاری رسمی است. طبق قانون، کلیه مدیران صندوقهای سرمایهگذاری موظف هستند فایل اطلاعات صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت خود را در این سامانه بارگذاری کنند. این اطلاعات توسط نرمافزار صندوقهای سرمایهگذاری و با قالب XML تولید میشود. ورود به این سامانه برای عموم افراد امکانپذیر نیست.
با توجه به اهمیت فیلترنویسی در بورس ایران به منظور شناسایی سهام جذاب برای سرمایهگذاری، «فرادرس» دوره آموزش فیلترنویسی در بورس - ابزار شناسایی سهام پربازده را تدوین کرده که لینک آن در ادامه آمده است.
- برای دیدن فیلم آموزش فیلترنویسی در بورس - ابزار شناسایی سهام پربازده + اینجا کلیک کنید.
سامانه تدان
سامانه «تدان» از عبارت «تحلیل دادههای ناشران» نشات گرفته است. کاربران این سایت کارشناسان صندوقهای سرمایهگذاری و موسسههای سبدگردان هستند. کارشناسان صندوقها و کارگزاریها در مواقعی که نسبت به اطلاعات منتشر شده توسط ناشران ابهامی داشته باشند، میتوانند سوالات خود را در این سامانه مطرح کنند. مسولان شرکت موظف هستند پاسخ این سوالات را در سامانه تدان و اطلاعیههای خود در سایت کدالِ منتشر کنند.
کاربرد دوم این سایت ارائه تحلیل و بررسی شرکتها توسط کارشناسان و مشاوران است. در سالهای اخیر با گسترش فضای مجازی این کاربرد تقریبا نادیده گرفته شده است و کارشناسان به ندرت تحلیل های خود را در این سایت منتشر میکنند. اطلاعات این سایت برای سرمایهگذاری و تحلیل بنیادی میتواند مفید باشد.
سامانه صورتحساب
این سامانه مخصوص نهادهای مالی و کارگزاران است. کاربران امکان درخواست آنلاین صورتحساب، مشاهده بدهی قبلی و مشاهده و چاپ صورتحسابهای پیشین را دارند. این سامانه برای جمعآوری اطلاعات مالی از نهادها به منظور مدیریت آنها و پاسخگویی به دستگاههای نظارتی ایجاد شده است. کاربران معمولی امکان ورود به این بخش را ندارند.
معرفی سایت کدال 360
تشکیل سبد سرمایهگذاری در کدال 360
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، میتوانید با جستجوی نماد شرکت و تعیین اطلاعات مورد نیاز و کلیک بر روی گزینه «افزودن نماد»، یک نماد را به سبد سرمایهگذاری خود اضافه کنید. در تصویر بالا دو نماد «کبافق» و «بکهنوج» به سبد اضافه شدهاند. توجه کنید که برای استفاده از این امکانات حتما باید عضو سایت شده باشید. در این سایت محدودیتی برای تعداد نمادهای سبد سرمایهگذاری وجود ندارد و شما میتوانید هر تعداد نماد را به سبد خود اضافه کنید. در قسمت بعد نحوه فعالسازی ارسال اطلاعات مربوط به نمادهای داخل سبد را آموزش میدهیم.
فعالسازی ارسال اطلاعات سبد سرمایهگذاری در کدال 360
در قسمت قبلی نحوه تشکیل سبد سرمایهگذاری را آموزش دادیم. حال میخواهیم اطلاعات سبد برای ما از طریق ایمیل، پیامک یا مرورگر ارسال شود. برای این منظور، در صفحه اول سایت کدالِ من، روی زنگوله «گوشبزنگ» کلیک میکنیم. با کلیک بر روی آن، صفحه انتخاب روش اطلاعرسانی باز میشود. اگر در سایت، احراز هویت خود را تکمیل کنید و سبد سرمایهگذاری تشکیل داده باشید، میتوانید هر سه گزینه پیامک، ایمیل و مرورگر را فعال کنید. گزینه پیامک، پولی ولی دو گزینه دیگر رایگان هستند.
نحوه کار با سایت کدال 360
همانطور که قبلا گفته شد، هدف اصلی از ایجاد سایت کدال 360 یا نسخه جدید آن «کدالِ من»، ارائه امکان جستجو و فیلتر پیشرفته اطلاعات بازار است. برای این منظور سایت کدال 360 یک بخش فیلتر در بالای صفحه و گزینههای فیلتر مفید در پایین آن دارد.
اگر به دنبال اطلاعات نماد خاصی هستید، میتوانید نماد را در قسمت جستجوی بالای صفحه وارد کنید. آنگاه اطلاعیههای مربوط به آن شرکت نمایش داده خواهند شد. پنجره فیلتر سایت شامل دو بخش ساده و پیشرفته است. در بخش فیلتر ساده میتوانید «نوع شرکتها»، «وضعیت حسابرسی» و «دوره زمانی گزارشها» را فیلتر کنید.
بخش فیلتر پیشرفته با کلیک بر روی گزینه فیلتر پیشرفته در قسمت نارنجی رنگ صفحه اصلی باز میشود. همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، این فیلتر تقریبا مشابه فیلتر استفاده شده در سایت کدال است. اگرچه انواع اطلاعات را میتوان در این قسمت فیلتر کرد ولی برای این کار زمان زیادی نیاز داریم. نوار فیلتر اضافه شده به سایت کدال این مشکل را حل کرده است.
در نوار فیلتر سایت که در بالای لیست اطلاعات قرار گرفته است، گزینههای مختلفی برای فیلتر وجود دارد. گزینه «همه اطلاعیهها» تمامی گزارشها را بر حسب زمان انتشار نشان میدهد. با استفاده از گزینه «صورتهای مالی» فقط گزارشهای صورت مالی شرکتها نمایش داده میشود. برای کسب اطلاعات از «افزایش سرمایه» و «زمانبندی پرداخت سود» میتوان از گزینههای مربوطه استفاده کرد.
برای مشاهده آگهی و تصمیمات مجامع میتوان از گزینه فیلتر «آگهی مجامع» یا «تصمیمات مجامع» استفاده کرد. با انتخاب گزینه «افشای با اهمیت» به تمامی اطلاعات تاثیرگذار بر روی فعالیتهای شرکت دسترسی پیدا میکنید. در نهایت، اطلاعیههای شفافسازی با گزینه «شفافسازی» فیلتر میشود. این دستهبندی فیلترها کار تحلیلگران را برای فیلتر اطلاعات بسیار ساده کرده است.
معرفی فیلم آموزش فیلترنویسی در بورس - ابزار شناسایی سهام پربازده
اطلاعات مالی و غیرمالی شرکتها در سایت کدال 360 ارائه میشود. با استفاده از امکانات این سایت میتوانید اطلاعات شرکتهای مختلف را از همدیگر تفکیک کنید و با بررسی آنها سهام بنیادی را شناسایی کنید. برای شناسایی سهام مناسب از منظر تکنیکال و شرایط بازار، در سایت بورس امکانی به نام فیلترنویسی وجود دارد.
در این قسمت، با استفاده از کدهای تعریف شده میتوانید سهام مختلف را از دید تکنیکال مورد بررسی قرار دهید. با تعریف چند کد، به راحتی میتوان کلیه شرکتهای بورسی را از منظر شاخص مد نظر خود تفکیک کرد و با استفاده از آن سود خوبی به دست آورد. با توجه به اهمیت این موضوع برای تحلیلگران، «فرادرس» اقدام به تدوین دوره آموزش 4 ساعت و 48 دقیقهای آموزش فیلترنویسی کرده است.
این دوره در بیست فصل آموزش داده میشود. در دروس ابتدایی، مفاهیمی چون دامنه نوسان، EPS، خرید و فروش حقیقیها و حقوقیها، P/E سهام، فیلدها و روند فیلترنویسی در سایت، عملگرها و توابع فیلترنویسی، اطلاعات حقیقی و حقوقی و دسترسی به سابقه قیمتها مورد بررسی قرار گرفتهاند. در درسهای بعدی فیلترهای پرکاربرد بازار بورس آمده است که مهمترین آنها به شکل زیر هستند.
- شناسایی سهام نوسانی
- شناسایی سهام دارای صف خرید و فروش
- شناسایی سهام مورد توجه حقوقیها
- شناسایی سهام موجود در انتهای روند نزولی و آماده رشد
- شناسایی سهام با ورود پول هوشمند
این دوره برای تمام فعالان بازار بورس مفید است.
- برای دیدن فیلم آموزش فیلترنویسی در بورس - ابزار شناسایی سهام پربازده + اینجا کلیک کنید.
نتیجهگیری
سایت کدال به منظور شفافسازی اطلاعات در بازار بورس داخلی ایجاد شده است. شرکتهای بورسی که در این سایت به عنوان ناشر شناخته میشوند، ملزم به ارائه تمام اطلاعات مالی و غیرمالی بااهمیت شرکت، در این سایت هستند. سامانههای مختلفی مانند سنم و تدان در این سایت طراحی شدهاند که کاربرد آنها بیشتر برای شرکتهای سرمایهگذاری و نهادهای مالی است.
سایت کدال امکان فیلتر پیشرفته اطلاعات را به کاربران میدهد اما این کار زمان زیادی از کاربران میگیرد. سایت کدال 360 یا نسخه جدید آن کدالِ من، به منظور فیلتر پیشرفته و سریع اطلاعات و همچنین امکان ایجاد سبد سرمایهگذاری و اطلاع سریع از گزارش شرکتهای درون سبد، ایجاد شده است. در این مطلب نحوه کار با هر دو سایت آموزش داده شد.
مطلبی که در بالا مطالعه کردید بخشی از مجموعه مطالب «آموزش بورس رایگان به زبان ساده» است. در ادامه، میتوانید فهرست این مطالب را ببینید:
- بورس چیست — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان بورس)
- آموزش بورس رایگان — از شروع تا کسب درآمد | به زبان ساده
- بازار سرمایه چیست ؟ | تعریف، ویژگی ها، قوانین و انواع بازار سرمایه — به زبان ساده
- شرکت سهامی خاص چیست ؟ — قوانین، ساختار، مزایا و معایب — به زبان ساده
- شرکت سهامی عام چیست ؟ | قوانین، ساختار، مزایا و معایب — به زبان ساده
- بورس انرژی چیست ؟ | به زبان ساده — راهنمای کامل و رایگان
- بورس کالا چیست ؟ – از صفر تا صد + فیلم آموزشی رایگان
- فرابورس چیست ؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- بازار پایه چیست؟ | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- تفاوت بورس و فرابورس چیست؟ | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- فارکس چیست؟ – آشنایی کامل به زبان ساده آپدیت ۱۴۰۳
- بورس نزدک (NASDAQ) چیست ؟ | آنچه باید بدانید به زبان ساده
- اوراق بهادار چیست؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- سهام چیست و سهامدار کیست؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- بازار سهام و آشنایی با پنج شاخص مهم آن
- چگونه تریدر شویم ؟ – از صفر تا صد مسیر یادگیری
- کد بورسی چیست و چگونه آن را دریافت کنیم؟ — گام به گام و تصویری
- سامانه سجام چیست؟ | راهنمای گام به گام تصویری و ساده
- آموزش تصویری ثبت نام در بورس و ورود به بازار سرمایه — راهنمای گام به گام
- ثبت نام در بورس و سامانه سجام — راهنمای گام به گام (+ فیلم آموزش رایگان)
- بهترین کارگزاری بورس | بررسی جامع کارگزاری ها
- فارابیکسو — آموزش فارابیکسو کارگزاری فارابی | گام به گام
- صندوق سرمایه گذاری چیست؟ — به زبان ساده
- انواع صندوق های سرمایه گذاری و مزایا و معایب آن ها — به زبان ساده
- ETF چیست ؟ (صندوق قابل معامله) | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- روانشناسی در بورس | راهنمای کاربردی (+ فیلم آموزش رایگان)
- خرید سهام در بورس — آموزش خرید سهام بورس — گام به گام
- ترید چیست و چگونه آن را یاد بگیریم؟ — بهترین راهنمای شروع
- شاخص بورس چیست؟ | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- عرضه اولیه چیست؟ | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- نمودار بورس و کاربردهای آن — از صفر تا صد (+ فیلم آموزش رایگان)
- کدال چیست ؟ – کاربرد، امکانات و سایر دانستنی ها – به زبان ساده
- کدال 360 چیست ؟ — آموزش جامع سایت کدال و کدال 360(همین مطلب)
- افزایش سرمایه چیست و چه تاثیری بر قیمت سهام دارد؟ — به زبان ساده
- حق تقدم سهام در بورس چیست؟ — استفاده، خرید و فروش به زبان ساده
- پرتفوی چیست ؟ | سبد سهام به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- سیگنال بورس چیست ؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- سبدگردانی چیست ، چه شرایطی دارد و چگونه انجام می شود؟ — به زبان ساده
- افزایش سرمایه در بورس | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- تعدیل در بورس چیست ؟ | به زبان ساده
- نقدینگی چیست ؟ — به زبان ساده
- تحلیل بنیادی چیست ؟ | به زبان ساده
- تحلیل فاندامنتال چیست؟ | به زبان ساده — از صفر تا صد
- آموزش تابلو خوانی بورس | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- نوسان گیری در بورس | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- سهام شناور چیست؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- حجم مبنا چیست | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- نسبت P/E چیست؟ — به زبان ساده
- DPS در بورس چیست ؟ | مفهوم DPS به زبان ساده
- EPS چیست ؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- ارزش خالص دارایی یا NAV چیست ؟ | به زبان ساده
- پول هوشمند در بورس چیست؟ — به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- آموزش تحلیل تکنیکال بورس رایگان (+ فیلم آموزش رایگان)
- تحلیل تکنیکال بورس ایران | راهنمای کاربردی
- امواج الیوت در تحلیل تکنیکال | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- قیمت پایانی در بورس چیست و چطور محاسبه می شود؟ — به زبان ساده
- آموزش فیبوناچی در تحلیل تکنیکال بورس | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- ایچیموکو چیست ؟ — آموزش اندیکاتور ایچیموکو به زبان ساده
- الگوهای هارمونیک در تحلیل تکنیکال بورس — آموزش کاربردی
- آموزش اندیکاتور های تحلیل تکنیکال بورس | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- اندیکاتور EMA در بورس چیست ؟ — میانگین متحرک نمایی به زبان ساده
- اندیکاتور CCI چیست ؟ — به زبان ساده
- اندیکاتور ATR — آموزش به زبان ساده و گام به گام
- اندیکاتور MACD چیست ؟ — آموزش تصویری و به زبان ساده
- آموزش اندیکاتور RSI — نحوه استفاده به زبان ساده
- اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic) — آموزش کاربردی و به زبان ساده
- بهترین اندیکاتور تشخیص روند چیست؟ — معرفی 6 اندیکاتور کاربردی
- پرایس اکشن (Price Action) چیست؟ | به زبان ساده و گام به گام
- پولبک در بورس (Pull Back) چیست ؟ — انواع و کاربرد به زبان ساده
- الگوی پرچم چیست ؟ — از صفر تا صد و به زبان ساده
- کندل شناسی — آموزش خواندن کندل و الگوی متداول کندل — تصویری و به زبان ساده
- معاملات الگوریتمی چیست؟ | به زبان ساده (+ فیلم آموزش رایگان)
- آزمون اصول بازار سرمایه ایران — راهنمای رایگان و گام به گام
- ارزش ذاتی سهم چیست ؟ – به زبان ساده + نحوه محاسبه
- تفاوت بازار خرسی و گاوی چیست ؟ – ۱۱ فرق مهم که باید بدانید
- سفارش محدود چیست ؟ – توضیح منظور از Limit Order به زبان ساده
- Take Profit چیست ؟ – توضیح تیک پروفیت به زبان ساده
- ریسک به ریوارد چیست ؟ – توضیح به زبان ساده + مثال
- گره معاملاتی چیست ؟ – از صفر تا صد + نحوه رفع
- ۲۶ کتاب تحلیل تکنیکال که باید بخوانید – از مقدماتی تا پیشرفته
- اسیلاتور چیست و چه فرقی با اندیکاتور دارد؟ – به زبان ساده
- ترازنامه چیست ؟ – اهمیت، اقلام و کاربرد به زبان ساده
- صکوک چیست ؟ – از انواع تا تفاوت با اوراق بهادار دیگر به زبان ساده
- صف خرید و فروش در بورس چیست ؟ – به زبان ساده + زمان تشکیل
- اوراق مشارکت چیست ؟ – انواع + نحوه خرید و فروش
- اوراق بدهی چیست؟ – هر آنچه باید بدانید
- هجینگ چیست ؟ – توضیح پوشش ریسک به زبان ساده
- تسویه معاملات چیست ؟ – به زبان ساده + نحوه انجام
- حق تقدم سهام چیست؟ – در بازار بورس و به زبان ساده
- اولویت انجام معاملات در بورس چگونه است؟ + توضیح کامل و ساده
- کارگزار ناظر چیست؟ – از وظایف تا نحوه تغییر به زبان ساده
- شاخص بورس چیست؟ – توضیح به زبان ساده
- سرخطی زدن در بورس چیست؟ – به زبان ساده + انواع روش ها
- چگونه بورس را یاد بگیریم؟ – از صفر تا صد مسیر یادگیری
- انواع سهام در بورس – به زبان ساده
- قیمت اسمی سهام چیست؟ – توضیح ارزش اسمی به زبان ساده
- چگونه ترید را شروع کنیم؟ – از گام اول تا ورود به بازار + مسیر یادگیری
- کپی ترید چیست؟ – توضیح و آموزش کپی تریدینگ به زبان ساده
- اندیکاتور حجم Volume چیست؟ – در تحلیل تکنیکال به زبان ساده
- اندیکاتور مومنتوم چیست؟ – توضیح به زبان ساده
- چگونه در بورس سرمایه گذاری کنیم؟ – راهنمای شروع به زبان ساده
- اسمارت مانی چیست؟ – آنچه باید درباره پول هوشمند بدانید