×
  • تبلیغات
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
Faradars
  • مجله فرادرس
  • ریاضی و علوم پایه
    ریاضی فیزیک زیست شناسی شیمی
  • برنامه نویسی و علوم کامپیوتر
    برنامه نویسی آموزش رایگان پایتون هوش مصنوعی یادگیری ماشین علم داده آمار
  • زبان انگلیسی
    گرامر زبان انگلیسی زمان ها در زبان انگلیسی صفت در زبان انگلیسی افعال کمکی در زبان انگلیسی انواع ضمایر انگلیسی انواع اسم در زبان انگلیسی انواع قید در زبان انگلیسی حروف ربط در زبان انگلیسی انواع جمله شرطی در انگلیسی مجهول در زبان انگلیسی آزمون های زبان انگلیسی نمونه سوال زبان انگلیسی مباحث متفرقه زبان انگلیسی تمام مطالب زبان انگلیسی
  • آموزش بورس
  • ارز دیجیتال
    آموزش بیت کوین آموزش ارزهای دیجیتال معرفی ارزهای دیجیتال آموزش ترید ارزهای دیجیتال تمام مطالب ارز دیجیتال
  • مهندسی
    برق عمران مکانیک صنایع مهندسی
  • بیشتر
    کاربردی عمومی ادبیات اقتصادی طراحی و گرافیک بازاریابی کسب و کار و موفقیت سلامت روانشناسی پزشکی علوم انسانی تقلب‌نامه

گرامر As if — توضیح به زبان ساده + مثال و تمرین

آخرین به‌روزرسانی: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه: ۱۱ دقیقه
زبان انگلیسی ۲۰۲ بازدید

در بعضی جمله‌ها تلاش داریم درباره شرایط غیرواقعی صحبت کنیم. در این صورت می‌توانیم از گرامر as if استفاده کنیم. به کمک این عبارت، تغییراتی در جمله ایجاد می‌کنیم که نشان‌دهنده شرایط غیرواقعی باشد. اما این تنها کاربرد «as if» نیست. در این آموزش با بررسی گرامر as if به تغییراتی می‌پردازیم که باید در جملات اعمال کنیم تا به کمک «as if» غیرواقعی بودن را نشان دهیم.

فهرست مطالب این نوشته
گرامر as if
جملات شرطی نوع دوم
شرطی نوع سوم
کاربرد As if
گرامر As if در حالت غیرواقعی
گرامر As if در حالت واقعی
استفاده از انواع فعل‌‌های حسی با گرامر as if
گرامر as if برای بیان نارضایتی
کاربرد عبارت As if
کاربرد عبارت as if I cared
گرامر as though
کاربردهای as if و like
جمع‌بندی

گرامر as if

عبارت «as if» جزء حروف وابسته‌ساز (Subordinating Conjunctions) به شمار می‌آید و در ابتدای عبارت وابسته (Dependent Clause) قرار می‌گیرد. این عبارت در اصل به منظور مقایسه حالت موجود و شکل غیرواقعی همین حالت به کار گرفته می‌شود. علاوه بر این در برخی موارد نیز «as if» حدس و گمان ما درباره شرایطی را نشان می‌دهد که ممکن است غیرواقعی نیز نباشد. برای بیان غیرواقعی بودن، می‌توانیم تغییراتی در فعل جمله ایجاد کنیم. این نکته را پیش از این در جملات شرطی نوع دوم و سوم نیز دیده بودیم. در ادامه به مرور این نکات می‌پردازیم تا چگونگی تغییر جمله‌ها با «as if» واضح‌تر شود.

جملات شرطی نوع دوم

جملات شرطی نوع دوم، به زمان حال اشاره دارند و از این نظر به جملات شرطی نوع اول شبیه هستند. اما تفاوت آن‌ها با این جملات در غیرواقعی بودن مطلبی است که در جمله‌های شرطی نوع دوم بیان می‌کنیم. در جملات شرطی نوع دوم، جملاتی غیرواقعی درباره زمان حال می‌سازیم. جملات شرطی دارای دو جمله‌واره (clause) هستند. اول، جمله‌واره‌ای که با «if» آغاز می‌شود و آن را «If clause» یا «شرط» می‌نامیم و سپس جمله واره دوم که «Result clause» یا «جواب شرط» نامیده می‌شود. در جمله‌واره اول از شکل گذشته ساده فعل استفاده می‌کنیم و در ادامه، فعل‌های وجهی «would» ،«could» یا «might» را به جمله‌واره دوم اضافه می‌کنیم. در ادامه به چند مثال توجه کنید.

If I were a bird, I could fly in the sky.

اگر پرنده بودم می‌توانستم در آسمان پرواز کنم.

If they had a ball, they would play football.

اگر آن‌ها توپ داشتند، فوتبال بازی می‌کردند.

If I got a good score, I would be happy.

اگر نمره خوبی می‌گرفتم، خوشحال بودم.

If they invited me, I might go.

اگر من را دعوت می‌کردند، ممکن بود به مهمانی بروم.

در این جملات، گرامر شرطی نوع دوم را در مثال‌ها می‌بینیم. در مثال اول، گوینده شرایطی غیر ممکن را به تصویر می‌کشد و به همین دلیل شکل گذشته فعل «to be» در جمله قرار داده شده است. دقت کنید که به دلیل غیرواقعی بودن شرطی نوع دوم، به جای فعل «can» فعل «could» را به جملات اضافه می‌کنیم. در جمله دوم متوجه می‌شویم آن‌ها توپ ندارند ولی اگر توپ داشتند، بازی می‌کردند. سومین جمله نیز شرایط غیرواقعی را نشان می‌دهد که در واقع فرد نمره خوبی نمی‌گیرد و به همین دلیل خوشحال نیست. در آخرین جمله هم آن‌ها گوینده را به مهمانی دعوت نمی‌کنند و به همین دلیل او به مهمانی نخواهد رفت.

فیلم آموزشی مرتبط
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح متوسط B1 – به زبان فارسی
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح متوسط B1 – به زبان فارسی
آموزش پیش رو بر اساس استاندارد CEFR طراحی و تولید شده و این امکان را فراهم می‌کند تا بتوانید دانش زبانی خود را با معیارهای بین‌المللی بسنجید. ارائه مثال‌ها و تمرین‌ها در هر بخش این فرصت را فراهم می‌آورد تا میزان یادگیری خود را تخمین زده و برای کاربرد هر مبحث در مکالمات و یا نگارش متون، آمادگی لازم را کسب کنید. از دیگر ویژگی‌های این آموزش استفاده از Concept Check Questions یا به اختصار CCQs است که به درک عمیق‌تر و جزئی‌تر قواعد مطرح شده کمک کرده و شما را یک گام به یادگیری کامل این مفاهیم نزدیک‌تر می‌کند.
شروع یادگیری

شرطی نوع سوم

جمله‌های شرطی نوع سوم نیز، مانند شرطی نوع دوم، شرایط غیرواقعی را بیان می‌کنند با این تفاوت که در این جمله‌ها شرایط واقعی مربوط به گذشته است. بنابراین در حالت غیرواقعی همه فعل‌ها یک قدم به عقب می‌روند یعنی از حال به گذشته و از گذشته ساده به ماضی بعید تبدیل می‌شوند.

در این جملات در بخش «If clause» فعل ماضی بعید و در قسمت «Result Clause» ترکیبی از فعل‌های وجهی «could» ،«might» یا «would» به همراه فعل «have» و قسمت سوم فعل را داریم. در ادامه به چند نمونه از این جملات توجه کنید.

If he had worked hard, he would have succeeded.

اگر او سخت‌ کار کرده بود، موفق می‌شد.

If she had been wise, she wouldn't have made a mistake.

اگر او عاقل بود، اشتباه نمی‌کرد.

If I had been hungry, I might have eaten a sandwich.

اگر گرسنه بودم، ساندویچ می‌خوردم.

If they had helped us, we could have won.

اگر آن‌ها به ما کمک کرده بودند، برنده می‌شدیم.

در این جمله‌ها درباره اتفاقاتی که در گذشته نیفتادند، جمله‌هایی با شرطی نوع سوم ساخته‌ایم. در جمله اول، سخت کار نکردن او را دلیل موفق نشدن می‌دانیم. دومین جمله نشان می‌دهد او عاقل نیست چون مرتکب اشتباهی شده است.

در جمله سوم، گوینده گرسنه نبوده و این را دلیل ساندویچ نخوردن مطرح می‌کند. آخرین جمله نیز حاکی از این است که گوینده برنده نشدن را به سبب کمک نکردن آن‌ها می‌داند.

به منظور یادگیری زبان انگلیسی، «فرادرس» اقدام به انتشار فیلم آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح متوسط B1 – به زبان فارسی کرده که لینک آن در ادامه آمده است.

  • برای مشاهده فیلم آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح متوسط B1 – به زبان فارسی اینجا + کلیک کنید.
یادگیری گرامر انگلیسی

کاربرد As if

عبارت «as if» در انگلیسی به معنی گویی یا انگار است. این ساختار که در برخی جمله‌ها شرایط غیرواقعی را بیان می‌کند، تا حدودی به جملات شرطی نوع دوم و سوم شباهت دارد. همان طور که مشاهده کردید در جملات شرطی نوع دوم و سوم نیز، به بیان شرایط غیرواقعی در حال و گذشته می‌پردازیم.

زمان فعلی که بعد از عبارت «as if» به کار می‌بریم در معنی این عبارت نقش مهمی دارد. در برخی دیگر از جملات، می‌توانیم از گرامر as if برای بیان شرایط واقعی بهره بگیریم که امکان و احتمال تحقق آن وجود دارد و به عبارت دیگر درباره آن‌ها فقط مطمئن نیستیم. در ادامه به چند مثال از گرامر as if توجه کنید.

The shops were closed as if it was a holiday.

مغازه‌ها بسته بودند انگار آن روز تعطیل بود.

He looks as if he had that much money.

او طوری به نظر می‌رسد انگار آن مقدار پول دارد.

He seems as if he hasn't heard anything.

 به نظر می‌رسد او چیزی نشنیده است.

They punished him as if they had never made any mistakes.

آن‌ها او را تنبیه کردند انگار خودشان هرگز مرتکب اشتباهی نشده بودند.

در این قسمت، مثال‌هایی از گرامر as if می‌بینیم. در این جمله‌ها، هر دو نوع کاربرد عبارت «as if» یعنی حالت واقعی و حالت غیرواقعی را مشاهده می‌کنیم. جمله اول، به شرایط واقعی اشاره دارد یعنی بسته بودن همه مغازه‌ها با توجه به ساختار فعل جمله واقعا به تعطیلات برمی‌گردد.

مثال دوم، ساختاری متفاوت با مثال اول دارد که نشان‌دهنده غیرواقعی بودن این عبارت است. در ادامه به بررسی بیشتر گرامر «as if» می‌پردازیم.

فیلم آموزشی مرتبط
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح پایه A2 – به زبان فارسی
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح پایه A2 – به زبان فارسی
در این آموزش به نکات تکمیلی گرامر پایه زبان انگلیسی پرداخته می شود. آشنایی با این مباحث شما را قادر می سازد تا بتوانید در مورد زمان های مختلف، جمله بسازید و درباره مسائل روزمره صحبت کنید. این آموزش مطابق با استاندارد CEFR، یعنی چارچوب اروپایی مشترک مرجع برای زبان ها طراحی شده است و لذا دسته بندی اصولی گرامر، این امکان را به زبان آموز می دهد که به صورت پلکانی و مرحله به مرحله، آموزش های لازم را در حوزه گرامر پشت سر گذارد.  
شروع یادگیری

گرامر As if در حالت غیرواقعی

در این حالت، به نوعی در حال مقایسه شرایط واقعی و غیرواقعی هستیم. برای نشان دادن غیرواقعی بودن این مقایسه، باید از زمان فعل جمله فاصله بگیریم و عبارت وابسته را با فعل گذشته آغاز کنیم.

در مواردی که زمان فعل جمله‌واره غیروابسته حال ساده باشد، می‌توانیم از گذشته ساده استفاده کنیم. در بعضی جملات نیز در جمله‌واره وابسته از گذشته کامل (Past Perfect) بهره می‌گیریم که در این حالت به نتیجه اتفاقی که در گذشته افتاده اشاره داریم. به چند مثال در این مورد توجه کنید.

He comments on every issue as if he were Bill Gates.

او درباره هر موضوعی اظهار نظر می‌کند گویی او بیل گیتس است.

He snores as if he hadn't slept for several days.

او طوری خر و پف می‌کند که انگار چندین روز نخوابیده است.

We didn't look at them as if we hadn't seen them.

ما به آن‌ها نگاه نکردیم انگار اصلا آن‌ها را ندیده‌ایم.

She screamed as if she had seen a ghost.

او طوری جیغ کشید که انگار روح دیده است.

در جمله اول، در عبارت غیروابسته، فعل «comments» به زمان حال ساده بر می‌گردد ولی در ادامه بعد از عبارت «as if» فعل «were» را به جمله اضافه کرده‌ایم که به زمان گذشته ساده ارتباط دارد. به این ترتیب متوجه می‌شویم که این ساختار به شرایطی غیرواقعی اشاره دارد.

در جمله دوم نیز، فعل «snores» به زمان حال ساده اشاره دارد ولی «hadn't slept» فعل ماضی بعید و گذشته فعل ماضی نقلی است. در جمله سوم، فعل «didn't look» به زمان گذشته ساده اشاره دارد و در ادامه، فعل ماضی بعید به جمله اضافه کرده‌ایم.

آخرین جمله نیز،‌ در عبارت مستقل، فعل «screamed» مربوط به گذشته ساده را دارد و در عبارت وابسته شکل ماضی بعید فعل دیده می‌شود.

گرامر As if در حالت واقعی

با توجه به مثال‌هایی که گفته شد گرامر as if با ساختاری ویژه در برخی عبارات، غیرواقعی بودن را نشان می‌دهد. اما به کمک همین ساختار می‌توانیم عبارت‌هایی بسازیم که به شرایط واقعی اشاره دارند. در این ساختارها از دو فعل «حال ساده» و «حال کامل» بهره می‌گیریم.

دقت کنید که حتی در این حالت نیز،‌ ساختار «as if»، «انگار» معنی می‌شود. در این حالت گوینده همچنان حدسی را بیان می‌کند که درباره آن تا حدی اطمینان دارد. مثلا فردی را تصور کنید که مدام عطسه می‌کند. به این ترتیب می‌توانیم ساختار «انگار او سرما خورده است» را به کمک گرامر as if بسازیم. در ادامه به چند مثال توجه کنید.

He is searching his pockets as if he has lost something.

او جیب‌هایش را می‌گردد انگار چیزی گم کرده است.

They are angry as if they have lost the game.

آن‌ها عصبانی هستند انگار بازی را باخته‌اند.

She called me as if she wanted to tell me something.

او من را صدا زد انگار می‌خواست چیزی به من بگوید.

He stopped working as if he wanted to rest.

او کار را متوقف کرد انگار می‌خواست استراحت کند.

He passed the test as if he had studied hard.

.او در آزمون قبول شد انگار سخت درس خوانده بود

استفاده از انواع فعل‌‌های حسی با گرامر as if

در بسیاری از مثال‌هایی که تا اینجای کار گفتیم، فعل‌های حسی به کار رفته‌اند. دلیل به کار گرفتن این گروه فعل‌ها دقیقا به معنی این عبارت بر می‌گردد. وقتی گرامر as if و کلمه «انگار» را به کار ببریم، آنچه در ظاهر حس می‌کنیم و درباره آن کاملا مطمئن نیستیم را در قالب جمله‌ای می‌گوییم. به چند مثال از این عبارات توجه کنید.

It looked as if it was going to rain.

انگار قرار بود باران ببارد.

It feels as if they have met before.

انگار قبلا یکدیگر را دیده‌اند.

You sound as if you had never told a lie.

 انگار تا حالا دروغ نگفته‌ای.

The food tasted as if they had cooked it last week.

مزه غذا طوری به نظر می‌رسید انگار هفته پیش آن را پخته بودند.

The report sounds as if everything is going on well.

 با توجه به گزارش به نظر می‌رسد همه‌چیز خوب پیش می‌رود.

با توجه به جمله‌های بالا می‌توانیم به این نتیجه برسیم که استفاده از فعل‌های حسی در هر دو حالت امکان دارد. یعنی بدون در نظر گرفتن واقعی یا غیرواقعی بودن ساختار، می‌توانیم گرامر as if را به کمک همه فعل‌های حسی در جملات قرار دهیم.

فیلم آموزشی مرتبط
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح مقدماتی A2 - به زبان انگلیسی
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح مقدماتی A2 - به زبان انگلیسی
تدریس یک باره مفاهیم گرامری باعث سردرگمی زبان آموز شده و این اجازه را به او نمی دهد که بتواند یادگیری مفاهیم اولیه را به عنوان شالوده پروسه آموزش، عمیق ساخته و بعد بر روی این شالوده، جزئیات لازم را اضافه کند. از طرفی، عدم طراحی درست و نیز آموزش یک باره گرامر باعث پیچیدگی آن ها می گردد که ممکن است دانشجو را سردرگم کند، اما دسته بندی گرامر، آموزش گام به گام را میسر کرده است که علاوه بر سهولت، یادگیری را نیز عمیق تر می کند.  
شروع یادگیری

گرامر as if برای بیان نارضایتی

به کمک گرامر as if می‌توانیم عدم رضایت خود را از شرایطی دشوار و ناخوشایند بیان کنیم. به چند مثال در این مورد توجه کنید.

She wants me to babysit her son. As if I don't have enough work to do.

او می‌خواهد از پسرش نگهداری کنم. انگار خودم کلی کار برای انجام دادن ندارم.

She is asking for more money. As if we don't have enough problems to deal with.

او پول بیشتری می‌خواهد. انگار نه انگار ما کلی مشکل داریم.

You don't help with the shopping. As if I am not tied up with daily chores.

تو در کارهای خانه کمک نمی‌کنی. انگار نه انگار مشغول کارهای روزانه‌ام

They paid no attention. As if we had not already helped them.

آن‌ها هیچ توجهی نکردند. انگار نه انگار پیش از این به آن‌ها کمک کرده بودیم.

کاربرد عبارت As if

یکی از اصطلاحاتی که در انگلیسی آمریکایی به چشم می‌خورد، عبارت «as if» به شمار می‌آید که بدون اضافه کردن فاعل و فعل در جملات قرار می‌گیرد. این ساختار را برای بیان عدم موافقت با مطلبی به جمله اضافه می‌کنیم اما در ادامه به فعل یا فاعل نیازی نخواهد بود. این عبارت، کاملا غیر رسمی و مخصوص محاوره‌های دوستانه است.

They think he is an honest person. As if!

آن‌ها فکر می‌کنند دیوید فرد راستگویی است. محال است.

A: Have you heard that David owns a company?

B: As if!

A: آیا شنیده‌ای که «دیوید» صاحب کارخانه‌ای است؟

B: محال است.

She asked if I'd eat Sushi. As if!

او پرسید که آیا «سوشی» می‌خورم یا نه. محال است.

A: Could you lend me some money?

B: As if.

A: ممکن است کمی پول به من قرض بدهی؟

B: محال است.

گرامر as if

کاربرد عبارت as if I cared

این عبارت نیز یکی دیگر از ساختارهایی به شمار می‌آید که با کمک گرامر as if ساخته می‌شود. این عبارت یعنی موضوع اصلا برای شما مهم نیست. این ساختار می‌تواند به تنهایی در انتهای جمله قرار گیرد. علاوه بر این، می‌توانیم این ساختار را در ابتدای جملات قرار دهیم و در ادامه، فاعل و سایر اجزای جمله را اضافه کنیم. به عبارت دیگر، «As if I cared» کاملا مستقل و به تنهایی معنادار به نظر می‌رسد.

She said she’d leave me. As if I cared.

او گفت من را ترک خواهد کرد. انگار برای من مهم است.

As if I cared whether you win or lose.

انگار برای من مهم است تو برنده شوی یا بازنده.

They worried about what I eat. As if I cared.

آن‌ها نگران غذایی بودند که من می‌خورم. انگار برای من مهم است.

Doctors emphasize exercising everyday. As if Cared.

پزشکان به ورزش روزانه تاکید دارند. انگار برای من مهم است.

گرامر as though

دو عبارت «as if» و «as though» معنای کاملا یکسانی دارند و به یک شکل در جملات قرار می‌گیرند. تنها تفاوت این دو عبارت به کاربرد رایج عبارت «as if» در مقایسه با «as though» مرتبط است. به چند مثال از عبارت «as though» توجه کنید.

He stopped as though he had remembered something.

او ایستاد گویی چیزی را به خاطر آورده بود.

They are running as though they were in a race.

آن‌ها طوری می‌دوند گویی با هم مسابقه می‌دهند.

She seemed as though she had an idea.

به نظر می‌رسید او ایده‌ای دارد.

It feels as though they don't agree.

 انگار آن‌ها موافق نیستند.

 It sounds as though he’s been really ill.

.به نظر می‌رسد او واقعا بیمار بوده‌ است

کاربردهای as if و like

مانند گرامر as if، کلمه «like» نیز در برخی موارد برای مقایسه به جملات اضافه می‌شود. تنها تفاوتی که بین این دو عبارت به چشم می‌خورد، غیر رسمی بودن عبارت «like» در مقایسه با گرامر as if است. به چند مثال از گرامر «like» توجه کنید.

He speaks like he is an expert.

او طوری صحبت می‌کند که گویی کارشناس است.

I felt like I could fall at any minute.

احساس می‌کردم که انگار هر لحظه ممکن است بیفتم.

He looks like he's seen a ghost!

به نظر می‌رسد که انگار روح دیده است.

The cars were so close like they were going to crash.

ماشین‌ها آنقدر به هم نزدیک بودند که انگار در آستانه تصادف بودند.

فیلم آموزشی مرتبط
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح متوسط B1 – به زبان فارسی
آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح متوسط B1 – به زبان فارسی
آموزش پیش رو بر اساس استاندارد CEFR طراحی و تولید شده و این امکان را فراهم می‌کند تا بتوانید دانش زبانی خود را با معیارهای بین‌المللی بسنجید. ارائه مثال‌ها و تمرین‌ها در هر بخش این فرصت را فراهم می‌آورد تا میزان یادگیری خود را تخمین زده و برای کاربرد هر مبحث در مکالمات و یا نگارش متون، آمادگی لازم را کسب کنید. از دیگر ویژگی‌های این آموزش استفاده از Concept Check Questions یا به اختصار CCQs است که به درک عمیق‌تر و جزئی‌تر قواعد مطرح شده کمک کرده و شما را یک گام به یادگیری کامل این مفاهیم نزدیک‌تر می‌کند.
شروع یادگیری

جمع‌بندی

در این مطلب گرامر as if را بررسی کردیم و به انواع کاربردهای این ساختار پرداختیم. در ابتدا به بررسی دو نوع فعل شرطی که حالت غیرواقعی را به تصویر می‌کشند پرداختیم و با ذکر مثال، شرطی نوع دوم و سوم را آموزش دادیم.

سپس گرامر as if را معرفی کردیم که یکی از حروف ربطی وابسته ساز به شمار می‌آید که در کنار یک جمله‌واره مستقل می‌آید. بر اساس این آمورش، عبارت «as if» یا در بیان عبارت‌هایی‌ به کار می‌رود که بیان‌کننده حدس و احتمال‌های واقعی هستند یا به عبارت‌هایی می‌پردازد که کاملا خلاف واقعیت هستند.

در حالت اول و در بیان حدس و گمان، زمان یکسان فعل در هر دو جمله‌واره مستقل و وابسته به کار می‌رود. در حالت دوم، وقتی می‌خواهیم از حالت غیرواقعی و خیالی صحبت کنیم، باید زمان فعل جمله‌واره وابسته را به گذشته ساده یا گذشته کامل تبدیل کنیم. بعد از آشنایی با گرامر as if، سایر ساختارهایی را آموزش دادیم که با عبارت «as if» ساخته می‌شوند و معمولا در محاوره انگلیسی به کار می‌روند.

از این جمله می‌توانیم به «as if I cared» اشاره کنیم که وقتی موضوعی برای ما هیچ اهمیتی نداشته باشد در جمله قرار می‌دهیم. عبارت دیگری که در این مطلب معرفی کردیم، «As if» بود که گفتیم به طور مستقل و در انتهای جمله قرار می‌گیرد بی آنکه نیازی به فاعل یا فعل داشته باشد. در پایان به مقایسه «as if» با «as though» و سپس مقایسه با «like» پرداختیم و گفتیم هر سه عبارت معنی مشابهی دارند.

مطلبی که در بالا مطالعه کردید بخشی از مجموعه مطالب «آموزش گرامر زبان انگلیسی — به زبان ساده» است. در ادامه، می‌توانید فهرست این مطالب را ببینید:

  • حرف اضافه در انگلیسی چیست؟ — به زبان ساده و کامل — آموزش Prepositions
  • گرامر used to — از صفر تا صد
  • انواع جملات شرطی در انگلیسی — از صفر تا صد با مثال
  • فرمول زمان حال ساده در انگلیسی — راهنمای سریع و کاربردی
  • افعال ing دار چیست و چه زمانی فعل ing می گیرد؟ — به زبان ساده
  • گرامر Too و Enough — به زبان ساده و با مثال
  • گرامر going to — به زبان ساده و با مثال
  • افعال نقل قول در انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • گرامر if در انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • نقل قول در انگلیسی — از صفر تا صد و با مثال
  • آموزش گرامر Did — به زبان ساده و با مثال
  • کلمات پرکاربرد مخفف در انگلیسی — به همراه معنی
  • گرامر Wish و کاربرد Wish — به زبان ساده + مثال و تمرین
  • ماضی بعید در انگلیسی — به زبان ساده + فرمول و مثال
  • آموزش زمانهای انگلیسی | به زبان ساده و سریع
  • آموزش گرامر Do و Does — با مثال و به زبان ساده
  • افعال بی قاعده در زبان انگلیسی — آموزش کامل و رایگان + دانلود PDF
  • افعال جدا نشدنی در انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • افعال جداشدنی در انگلیسی — به زبان ساده
  • جملات سوالی زمان حال ساده در زبان انگلیسی + تمرین و مثال
  • جملات شرطی نوع اول در انگلیسی — با مثال و به زبان ساده
  • گرامر Would have been — به زبان ساده و با مثال
  • متمم در انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • قواعد جمله سازی در انگلیسی — به زبان ساده
  • سیلاب در زبان انگلیسی چیست؟ — توضیح به زبان ساده
  • گرامر ماضی نقلی در انگلیسی — با مثال و به زبان ساده
  • پسوندهای اسم ساز در انگلیسی — فهرست کامل با مثال
  • افعال عبارتی در زبان انگلیسی — کامل و به زبان ساده
  • کاربرد was و were — چه زمانی از was و were استفاده می کنیم؟
  • جمله گذشته ساده در انگلیسی + ترجمه، تمرین و نمونه سوال
  • علائم گذشته ساده در انگلیسی چه هستند؟ — به زبان ساده
  • چه زمانی از ing استفاده می کنیم؟ — راهنمای کامل
  • مصدر بدون to در زبان انگلیسی چیست؟ + مثال و به زبان ساده
  • انواع گذشته در انگلیسی و مرور سریع افعال گذشته — راهنمای کامل
  • گرامر to به زبان ساده و کامل + مثال و تمرین
  • تست زمان حال ساده انگلیسی با جواب — نمونه سوال و پاسخ
  • اجزای کلام در انگلیسی یا Parts of Speech چیست؟ — به زبان ساده + مثال
  • کمیت سنج ها در انگلیسی — گرامر Quantifiers به زبان ساده
  • جمع بستن اسم در انگلیسی — به زبان ساده + مثال
  • وجه التزامی در انگلیسی — روش ساخت به زبان ساده + مثال
  • آینده در گذشته کامل در انگلیسی — به زبان ساده + مثال
  • افعال to be در انگلیسی چیست؟ — به زبان ساده + مثال و تمرین
  • فرق بین will و going to — به زبان ساده
  • سوم شخص مفرد در انگلیسی — به زبان ساده + مثال
  • گرامر Have Got — توضیح به زبان ساده + مثال
  • کاربرد do در انگلیسی و جملات انگلیسی — با مثال و به زبان ساده
  • جملات آرزویی در انگلیسی یا چطور با Wish جمله بسازیم؟ + مثال
  • جمله با Could you و توضیح گرامر Could you please + مثال های متنوع
  • افعالی که Ing نمی گیرند — توضیح و لیست افعال
  • انواع جمله در انگلیسی — ساختار جملات با مثال
  • انواع زمان حال در انگلیسی — توضیح + مثال و تلفظ
  • جایگاه فعل در زبان انگلیسی — توضیح به زبان ساده + مثال و تلفظ
  • حروف ندا در انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • سوال ساختن با Whose — به زبان ساده و با مثال
  • سوال ساختن با Going to — به زبان ساده و با مثال
  • سوال ساختن با What — به زبان ساده و با مثال
  • سوال ساختن با Who — به زبان ساده و با مثال
  • فاعل در انگلیسی چیست؟ — به زبان ساده و با مثال
  • کاربرد On و In در زبان انگلیسی — راهنمای کامل + مثال
  • گرامر How many — توضیح به زبان ساده + تمرین و مثال
  • نشانه های حال ساده در انگلیسی — کامل و با مثال
  • گرامر as as — توضیح به زبان ساده + مثال
  • گرامر As if — توضیح به زبان ساده + مثال و تمرین(همین مطلب)
  • اجزای جمله در زبان انگلیسی — ترتیب قرار گرفتن + مثال
  • ساختارهای موازی در زبان انگلیسی — توضیح گرامر + مثال و تلفظ
  • اسامی ملکی در زبان انگلیسی — به زبان ساده + مثال
  • گرامر Either و Too — توضیح + مثال و تلفظ
  • پسوندهای قیدساز در انگلیسی — فهرست کامل با مثال
  • جملات امری در انگلیسی — با مثال و به زبان ساده
  • جایگاه قید در جمله انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • سوال ساختن با افعال To be — کامل و با مثال
  • زمان حال جاری در انگلیسی — به زبان ساده + مثال
  • سوال ساختن با can — به زبان ساده و با مثال
  • گرامر Not only But also — توضیح به زبان ساده + مثال
  • گرامر Would like در زبان انگلیسی — توضیح کاربرد با مثال
  • سوال ساختن با Will — گرامر سوال پرسیدن + مثال
  • گرامر Could — به زبان ساده و با مثال
  • گرامر Get — به زبان ساده و با مثال
  • گرامر Already و Just — توضیح کامل و مثال
  • جمله خبری به انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
  • گرامر How much — توضیح به زبان ساده + تمرین و مثال
  • سوال ساختن در انگلیسی — تکنیک ها و فرمول ها + مثال
  • ماضی بعید استمراری در انگلیسی — توضیح + مثال
  • افعال حسی در زبان انگلیسی — آموزش گرامر به زبان ساده + مثال
  • افعال لازم و متعدی در انگلیسی — توضیح + مثال
  • پیشوند در انگلیسی چیست؟ — به زبان ساده و با مثال
  • کلمات پرسشی در انگلیسی — توضیح گرامر و ساختار + مثال و معنی
  • کاربرد Let’s در زبان انگلیسی — به زبان ساده + مثال
  • کاربرد When و While‌ در گذشته استمراری + توضیح تفاوت ها و مثال
  • گرامر Hope — توضیح گرامر + مثال و تلفظ
  • گرامر Either Neither — به زبان ساده + مثال و تلفظ
  • گرامر So و Such — کامل + مثال و تلفظ
  • گرامر There is و There are + کاربرد در انگلیسی با مثال
  • تبدیل صفت به قید در انگلیسی — راهنمای کامل + تمرین و مثال
بر اساس رای ۶ نفر
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
شما قبلا رای داده‌اید!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
لینک کوتاه
کپی شد
به اشتراک بگذارید:


منبع مجله فرادرس

مهدیه معیا (+)

«مهدیه معیا»، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی است. فعالیت‌های او در زمینه تدریس، ترجمه و تولید محتوای انگلیسی بوده است و در حال حاضر با «مجله فرادرس» همکاری می‌کند.

مطالب مرتبط

متن انگلیسی در مورد آینده + توضیح، ترجمه و تلفظ
ادامه مطلب...
۱۵۰ جمله انگلیسی حال ساده با معنی + تمرین جمله سازی با جواب
ادامه مطلب...
کاربرد And و But در انگلیسی — به زبان ساده و با مثال
ادامه مطلب...
کاربرد which در انگلیسی — توضیح + مثال و تمرین
ادامه مطلب...

نظر شما چیست؟
لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها

as if conditional grammaras if grammaras if grammar examplesas if به انگلیسیas if به چه معناستas if چنas if چیستas if در انگلیسیas if یعنی چهas if یعنی چیتفاوت as if و as thoughتفاوت look as if و look likeجمله انگلیسی با as ifجمله با as ifجمله برای as ifساختار as ifکاربرد as ifکاربرد as if و as thoughکاربردهای as if و likeگرامر as if as thoughگرامر as thoughمثال as ifمثال با as ifمثال برای as ifمعنی as if به انگلیسیمعنی as if در انگلیسی
مشاهده بیشتر
دروس پایه هفتم
دروس پایه هشتم
دروس پایه نهم
دروس پایه دهم
دروس پایه یازدهم
دروس پایه دوازدهم
مرجع آموزش‌های دروس متوسطه
● آموزش‌های رایگان
آموزش اکسل Excel
آموزش برنامه نویسی
آموزش پایتون Python
آموزش متلب Matlab
آموزش زبان انگلیسی
آموزش زبان‌های خارجی
آموزش پریمیر Premiere
آموزش فتوشاپ Photoshop
آموزش افترافکت After Effects
آموزش ضبط صفحه دسکتاپ
● آموزش‌های رایگان
آموزش رشته فیزیک
آموزش رشته شیمی
آموزش اتوکد AutoCAD
آموزش مهندسی برق
آموزش مهندسی کامپیوتر
آموزش مهندسی مکانیک
آموزش مهندسی عمران
آموزش ریاضیات دانشگاهی
آموزش مهندسی پزشکی
آموزش زیست شناسی
آموزش رشته حسابداری
آموزش مهندسی صنایع
● آموزش‌های رایگان
آموزش زبان بدن
آموزش مدیریت زمان
آموزش تقویت حافظه
آموزش غلبه بر تنبلی
آموزش مهارت سخنرانی
آموزش ساخت رزومه و CV
آموزش فن بیان و سخنوری
آموزش افزایش تمرکز و توجه
آموزش مدیریت مالی شخصی
آموزش تکنیک متقاعد سازی افراد
آموزش مهارت‌ تند خوانی در مطالعه
● آموزش‌های رایگان
↑

با فرادرس

  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تدریس در فرادرس
  • فرادرس
  • تبلیغات
  • درباره ما

آموزش‌های ویدئویی فرادرس

  • عمران
  • برنامه نویسی
  • هوش مصنوعی
  • برق و الکترونیک
  • طراحی گرافیک
  • مهندسی نرم افزار

همراه شوید

Email icon Twitter social icon Facebook social icon Youtube social icon insta social icon linkedin social icon

سازمان علمی و آموزشی «فرادرس» (Faradars) از قدیمی‌ترین وب‌سایت‌های یادگیری آنلاین است که توانسته طی بیش از ده سال فعالیت خود بالغ بر ۱۲۰۰۰ ساعت آموزش ویدیویی در قالب فراتر از ۲۰۰۰ عنوان علمی، مهارتی و کاربردی را منتشر کند و به بزرگترین پلتفرم آموزشی ایران مبدل شود. فرادرس با پایبندی به شعار «دانش در دسترس همه، همیشه و همه جا» با همکاری بیش از ۱۸۰۰ مدرس برجسته در زمینه‌های علمی گوناگون از جمله آمار و داده‌کاوی، هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، طراحی و گرافیک کامپیوتری، آموزش‌های دانشگاهی و تخصصی، آموزش نرم‌افزارهای گوناگون، دروس رسمی دبیرستان و پیش دانشگاهی، آموزش‌های دانش‌آموزی و نوجوانان، آموزش زبان‌های خارجی، مهندسی برق، الکترونیک و رباتیک، مهندسی کنترل، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی معماری و مهندسی عمران توانسته بستری را فراهم کند تا افراد با شرایط مختلف زمانی، مکانی و جسمانی بتوانند با بهره‌گیری از آموزش‌های با کیفیت، به روز و مهارت‌محور همواره به یادگیری بپردازند. شما هم با پیوستن به جمع بزرگ و بالغ بر ۶۰۰ هزار نفری دانشجویان و دانش‌آموزان فرادرس و با بهره‌گیری از آموزش‌های آن، می‌توانید تجربه‌ای متفاوت از علم و مهارت‌آموزی داشته باشید. مشاهده بیشتر

هر گونه بهره‌گیری از مطالب مجله فرادرس به معنی پذیرش شرایط استفاده از آن بوده و کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب، تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.
© فرادرس ۱۴۰۱

مجله فرادرس

ورود / ثبت‌نام

از این فرم می‌توانید برای ورود و یا ثبت نام در مجله فرادرس استفاده کنید.
حساب کاربری گوگل
یا
رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟