Insight اینستاگرام چیست و کجاست؟ – آموزش اینسایت اینستا
Insight اینستاگرام قابلیتی در این شبکه اجتماعی پرطرفدار است که به شما اجازه میدهد آمار و ارقام مربوط به نرخ تعامل یا به اصطلاح اینگیجمنت اینستاگرام حساب کاربری خود را ببینید و در واقع اصلیترین ابزار شما برای چیدن یک استراتژی تولید محتوا معرکه و همینطور تحلیل اینستاگرام به حساب میآید. به لطف اینسایت اینستاگرام دیگر لازم نیست برای بررسی علایق کاربران خود دست به آزمون و خطا بزنید و تمام اطلاعات مورد نیازتان را به شکلی یکجا دریافت خواهید کرد. با دسترسی به این ابزار در واقع میتوانید لایکهای بیشتری به دست آورید، افراد بیشتری را به دنبال کردن خود تشویق کنید و رشدی چشمگیر برای اکانت خود رقم بزنید.
البته ناگفته نماند که ابزارهای تحلیل اینستاگرام زیاد هستند؛ ولی اینسایت به واسطه توسعهاش توسط تیم اینستاگرام بسیار کاربردی است و لازم است برای موفقیت درک درستی از دادههایی که ارائه میکند داشته باشید. در این مطلب قصد داریم هرآنچه لازم است راجع به Insight اینستاگرام بدانید را شرح دهیم، ازجمله اینکه چطور میتوان از آن برای بهبود عملکرد حساب کاربری اینستاگرام استفاده کرد. ناگفته نماند که این مقاله به صورت خاص بر آموزش اینسایت اینستاگرام متمرکز است، اما اگر مایل به آشنایی با تمام ویژگیها و تنظیمات این شبکه اجتماعی هستید، مطالعه مقاله جامع «آموزش اینستاگرام» را پیشنهاد میکنیم.
Insight اینستاگرام چیست؟
اینسایت اینستاگرام قابلیتی است که به دارندگان حساب Business اینستاگرام اجازه میدهد آمار و ارقام مربوط به پروفایل و پستهای خود را مشاهده کنند. با استفاده از این دادههای ارزشمند میتوان متوجه شد مخاطبان چه چیزهایی را میپسندند و با چه نوع محتوایی بیشترین تعامل را دارند. در نتیجه قادر به بهبود استراتژی اینستاگرامی خود و جذب مخاطبانی هرچه بیشتر خواهید بود.
چرا باید از Insight اینستاگرام استفاده کرد؟
اینسایت اینستاگرام اجازه میدهد به دادههای بسیار ارزشمند راجع به میزان تعامل کاربران با حساب بیزنس خود به دست آورید. موضوع فقط راجع به اعداد خالص و برای مثال تعداد لایکهایی که به ازای هر پست به دست میآورید نیست و باید عمیقا مخاطبان را درک کرد تا بهترین محتوای ممکن را در اختیار آنها گذاشت.
اینجاست که اینسایت در اینستاگرام وارد میدان میشود. این ابزار به شما میگوید که کاربران چه رفتار و چه هویتی دارند. البته میتوان تصمیمات تجاری را براساس حس ششم هم اتخاذ کرد، اما وقتی فرضیات خود را براساس حقایق قابل استناد پیش ببرید، شانس بیشتری هم برای موفقیت خواهید داشت.
داده و تحلیل داده به شما کمک میکند که میزان اثرگذاری بازاریابی خود را در کانالهای گوناگون بسنجید و ببینید که آیا میتوان کاری خاص را به شکلی متفاوت نیز به انجام رساند یا خیر. برای مثال شاید بتوانید به سراغ قشر هدف متفاوتی بروید، پستها را در زمان متفاوتی از روز منتشر کنید یا به آزمون و خطا با فرمهای محتوایی تازه مشغول شوید.
بازاریابی شبکههای اجتماعی هیچ فرقی با بازاریابی در فرمهای دیگر ندارد و باید به اندازهگیری و همینطور بهبود آن مشغول شد. به همین خاطر است که با استفاده از Insight اینستاگرام میتوانید استراتژی موثرتری در قبال محتوای خود در پیش بگیرید و نرخ رضایت از محتوا را نیز بالاتر ببرید. برای استفاده از Insight اینستاگرام ابتدا باید یک «پروفایل تجاری» (Business Profile) داشته باشید. خبر خوب اینکه اگر از حسابی شخصی استفاده میکنید، درست از روی موبایل قادر به تغییر دادن آن به حساب تجاری خواهید بود. در ادامه روش انجام این کار در چند گام آسان را شرح دادهایم.
چطور به Insight اینستاگرام دسترسی پیدا کنیم؟
به مطالعه ادامه دهید تا نحوه دسترسی به ابزار اینسایت را برای حسابهای شخصی شرح دهیم.
۱. پروفایل خود را در اپلیکیشن اینستاگرام باز کنید
به کمک اپلیکیشن اینستاگرام روی موبایلهای هوشمند میتوانید مستقیما پروفایل خود را به حساب Business تبدیل کنید. پیش از هر چیز اپلیکیشن را باز کنید و در گوشه پایین سمت راست صفحه، روی تصویر پروفایل خود بزنید.
۲. وارد صفحه تنظیمات شوید
بعد از این باید وارد صفحه تنظیمات یا Settings شوید. در پروفایل خود، روی آیکن سه خط افقی در گوشه بالا سمت راست بزنید.
سپس در کادر جدیدی که باز میشود Settings را انتخاب کنید.
۳. روی Account بزنید
در این لحظه شاهد باز شدن یک منوی فهرست خواهید بود. از میان گزینههای مختلف، روی «Account» بزنید.
۴. ماهیت اکانت را تغییر دهید
در این مرحله لازم است روی گزینه «Switch to Professional Account» کلیک کنید. با تغییر دادن حساب کاربری به حساب Professional، میتوانید فورا به Insight دسترسی پیدا کنید، حتی اگر صاحب کسبوکار و پروفایل Business نباشید.
۵. دستهبندی خود را انتخاب کنید
در مرحله بعدی شاهد دستهبندیهای گوناگونی خواهید بود که حوزه فعالیت شما را توصیف میکنند. سازگارترین دستهبندی با فعالیتهای خود را انتخاب کرده و سپس روی گزینه «Done» بزنید.
بعد از این میتوانید به پروفایل خود بازگردید و خواهید دید که چنین شمایلی پیدا کرده است:
همانطور که میتوانید دید، با حساب Professional دسترسی فوری به Insight مهیا میشود. به عنوان مثال اگر یک فریلنسر یا تولیدکننده محتوا باشید میتوانید از چنین اکانتی استفاده کنید. یا اینکه میتوانید گام را اندکی فراتر گذاشته و به سراغ حساب کاربری Business بروید.
- مطالب پیشنهادی برای مطالعه:
- پیام ناشناس اینستاگرام — آموزش ساخت و استوری کردن با NGL
- تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام — از صفر تا صد
- دانلود فیلم از اینستاگرام — راهنمای تصویری ۲۰۲۲
- الگوریتم اینستاگرام چیست و چگونه کار می کند؟ — به زبان ساده
- آموزش نصب اینستاگرام روی اندروید، آیفون و آیپد — راهنمای تصویری
- چگونه در اینستاگرام گروه بسازیم؟ — ساخت گروه در اینستاگرام و مدیریت آن
۶. گام دلخواه: تغییر دادن حساب به Business
اگر صاحب یک شرکت، سازمان یا برند هستید، میتوانید پا را اندکی فراتر گذاشته و حساب Professional خود را تبدیل به حساب Business کنید. حساب Professional دسترسی کامل به اینسایت را در اختیارتان میگذارد، اما به صورت خاص برای تولیدکنندگان محتوای دیجیتال مستقل طراحی شده. حساب Business از سوی دیگر بیشتر مناسب شرکتها و تیمها است. در نظر داشته باشید که همواره پیش از تبدیل کردن حساب به Business، باید آن را تبدیل به حساب Professional کنید.
برای سوییچ کردن به حساب Business، بار دیگر در گوشه بالا سمت راست صفحه پروفایل به سراغ منوی بالای صفحه با سه خط افقی بروید. بعد روی «Settings» و سپس «Account» بزنید. در پایین، روی گزینه «Switch Account Type» بزنید.
در آخر روی «Switch to Business Account» بزنید و کار تمام است.
حالا میتوانید از حساب Business خود برای دسترسی به Insight اینستاگرام استفاده کنید.
همهچیز راجع به Insight اینستاگرام
در ادامه بیایید نگاهی از بالا به پایین به ابزار اینسایت اینستاگرام بیندازیم و اجزای آن را به طور جداگانه بررسی کنیم.
صفحه Insights Overview
بخش Insights Overview در واقع «صفحه اصلی» اینسایت در اینستاگرام است. در اینجا میتوانید عملکرد کلی حساب خود را مشاهده کنید. اطلاعاتی که در این صفحه به دست میآورید به شرح زیر است:
- Date Range: این گزینه نشاندهنده روزها و هفتههای داده شما است. با کلیک کردن روی گزینه «Last 7 Days» (به معنای ۷ روز اخیر) در گوشه بالا سمت سمت چپ میتوانید بازه زمانی را تغییر دهید.
- Information: اگر هر زمانی گمراه شدید یا نمیدانستید هر گزینه به چه معناست، میتوانید روی دکمه «i» در گوشه بالا سمت راست بزنید و تعریفی برای تمام عبارات داخل صفحه دریافت کنید.
درود این مطالب خیلی مفید بودند با تشکر