فونت انگلیسی — لیست و لینک دانلود بهترین و پرطرفدارترین فونت های انگلیسی

۱۰۰۳۲۷ بازدید
آخرین به‌روزرسانی: ۱۹ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه: ۱۷ دقیقه
دانلود PDF مقاله
فونت انگلیسی — لیست و لینک دانلود بهترین و پرطرفدارترین فونت های انگلیسیفونت انگلیسی — لیست و لینک دانلود بهترین و پرطرفدارترین فونت های انگلیسی

زمانی که بخواهیم مقاله‌ای بنویسیم یا حتی نامه‌ای رسمی را تنظیم کنیم، به فونت مناسبی برای این کار نیاز داریم. علاوه بر این، گرافیست‌ها و تمامی افرادی که به نوعی با طراحی آشنا هستند، از فونت‌های مختلفی استفاده می‌کنند. به طور معمول، استفاده از فونت انگلیسی زیبا در طراحی‌های مختلف مانند طراحی پوستر اهمیت بسیار زیادی دارد. در این مطلب از مجله فرادرس قصد داریم با انواع فونت انگلیسی آشنا شویم و فهرستی کاملی از پرطرفدارترین فونت های انگلیسی را به همراه اطلاعات مورد نیاز هر فونت ارائه دهیم. علاوه بر این، امکان دانلود فونت انگلیسی نیز در همین مطلب وجود دارد.

فهرست مطالب این نوشته
997696

اهمیت تایپ فیس یا طرح حروف

اگر یک «تایپ‌‌فیس» (Typeface) یا طرح حروف به درستی طراحی شود باید احساساتی را به خواننده منتقل کند و لحن نوشته‌ها به گونه‌ای باشد که گویی کلمات حاصل، زنده هستند. این در حالیست که باید همزمان منعکس کننده حوزه تخصصی مورد نظر هم باشد. از فونت‌ها بویژه فونت انگلیسی به عنوان نمایش بصری کلمات در صفحه استفاده می‌کنیم و در اثر این اتفاق، کلمات با حسی خوانده می‌شوند که برای آن نوشته و طراحی شده‌اند.

به طور مثال، تا بحال پیش آمده که ایمیل یا متنی را ارسال کرده باشید اما خواننده به درستی مفهوم آن را دریافت نکرده باشد؟ به هنگام مکالمه می‌توانیم لحن صحبت خود را تغییر دهیم یا از حرکت دست‌ها و زبان بدن استفاده کنیم تا منظور خود را به طرف مقابل برسانیم. حتی لبخندی کوتاه به این امر کمک می‌کند. اما به کمک حروف بی‌جان، کاری بیش از این باید صورت گیرد. یک فونت ساده و زیبا ممکن است جلوه مناسبی به یک کارت دعوت عروسی بدهد اما اگر همین فونت در کتاب‌های کودکان استفاده کنید، کاربرد خود را از دست می‌دهد.

فونت انگلیسی

علاوه بر موارد گفته شده باید اهمیت پیام مورد نظر را نیز در ذهن داشته باشید. به هنگام طراحی و زمانی که یک فونت انگلیسی یا فارسی را انتخاب می‌کنیم، باید از خود این سوال را بپرسیم که قصد انتقال چه پیامی را داریم. اگر پوستری را برای یک رویداد طنز آماده می‌کنیم شاید استفاده از فونت‌های کودکانه جذاب باشد.

سوال بعدی این است که آیا کاراکترهای فونت، بازتابی از پیام مورد نظر هستند؟ به طور مثال، عبارت «شیشه و سنگ» را در نظر بگیرید. اگر چنین واژه‌ای را بخواهیم در طراحی خود دخیل کنیم، فونت مورد استفاده باید کاملا نشان‌دهنده حسی باشید که «شیشه‌ و سنگ» به ما منتقل می‌کنند. در این حالت شاید به فونتی «Bold» نیاز داشته باشیم که گوشه‌هایی تیز و شکننده داشته باشد. رنگ آن را نیز به صورت مشکی در نظر می‌گیریم یا این‌که با استفاده از هارمونی، رنگ آن را مشخص می‌کنیم.

با در نظر گرفتن موارد بالا، پیامی را منتقل می‌کنیم که هم نمایانگر قدرت باشد و هم شکنندگی را درون خود به تصویر بکشد. حال اگر به جای استفاده از موارد بالا، فونتی کودکانه با رنگ صورتی انتخاب می‌کردیم، کل فرآیند به طور کامل تغییر می‌کرد و بی‌معنی می‌شد.

به بیان ساده‌تر، فونت را همانند یک پروژه کاری می‌بینیم و بر اساس آن قضاوت می‌کنیم. بنابراین، اگر فونت در جای اصلی خود قرار بگیرد، در نهایت کاری حرفه‌ای را ارائه داده‌ایم و اعتماد مخاطب را جلب کرده‌ایم. فونت مناسب همچنین زمانی که سوژه یا متن اصلی جذابی نداشته باشیم هم کاربرد دارد. در این صورت، خواننده را ترغیب می‌کند تا هرآن‌چه که پیش روی دارد را با علاقه، مشاهده یا مطالعه کند.

البته فونت‌های انگلیسی هم وجود دارند که در هر حالتی از آن‌ها استفاده می‌کنیم و به عبارت دیگر، در هر شرایطی جواب می‌دهند. از جمله این فونت‌ها می‌توان به «Helvetica» و «Frutiger» اشاره کرد.

انواع فونت انگلیسی

فونت‌های انگلیسی را می‌توان به ۴ دسته تقسیم کرد و پروژه‌‌های مختلفی را با آن‌ها طراحی و سازماندهی کرد.

  • Serif: این نوع از فونت‌ها به گونه‌ای هستند که در پایان کار، گویی دست و پا دارند. چنین فونت‌های قدیمی بیشتر در کتاب‌های چاپی مورد استفاده قرار می‌گرفتند زیرا به هنگام چاپ در ابعاد کوچک، خوانایی مناسبی داشتند. این فونت‌های انگلیسی در قرن ۱۵ ظهور کردند و تا ۳۰۰ سال نیز مورد استفاده قرار می‌گرفتند.
  • Sans Serif: فونت‌هایی هستند که مانند قبل، «پا» ندارند. تایپ‌فیس‌های این دسته به طور معمول ظاهری جدید و مرتب‌تر دارند. این دسته از فونت‌ها در دهه‌های ۲۰ و ۳۰ میلادی رواج پیدا کردند. البته عده‌ای نیز این فونت‌ها را عجیب و حتی نامناسب می‌پنداشتند. به همین دلیل، برخی از آن‌ها شامل واژه «Grotesque» به معنای عجیب و بی‌تناسب هستند. این دسته از فو‌نت‌ها به خوبی در لوگو‌ها و تیترها مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • Script: این فونت‌ها شکلی همانند یک دست‌نوشته دارند. چنین فونت‌هایی گاهی اوقات با پیچ‌ و خم‌های بسیاری همراه هستند و معمولا به عنوان فونت تحریری یا دست‌نویس در کارت‌های دعوت عروسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی دیگر نیز ظاهری با خوانایی بیشتر دارند.
  • Display/Decorative: دسته چهارم از فونت های انگلیسی نیز فونت‌هایی جذاب با کارکاترهای مختلف هستند که در تیترها مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته اگر بیش از اندازه از آن‌ها استفاده شود، کارایی خود را از دست می‌دهند.

فونت فانتزی انگلیسی آنلاین

در موارد بسیاری نیازی نیست که یک فونت را دانلود و نصب و سپس از آن استفاده کنید بلکه می‌توانید به راحتی متن مورد نیاز خود را در یک کادر بنویسید و در کادر مقابل، آن را با فونت‌های مختلف مشاهده و کپی کنید. این مورد بویژه در نوشتن بیو اینستاگرام با فونت خاص کاربرد دارد. به همین دلیل، در ادامه سایت‌هایی را معرفی می‌کنیم که بتوانید بصورت آنلاین، فونت فانتزی انگلیسی را برای نیازهای خود تهیه کنید.

lingojam

اولین سایتی که برای فونت فانتزی انگلیسی معرفی می‌کنیم، سایت «Lingojam» است. در اینجا باید متن انگلیسی خود را در کادر سمت چپ بنویسید و به این ترتیب، در کادر سمت راست، انواع فونت انگلیسی فانتزی نمایش داده می‌شود. نمونه‌ای از آن را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

لینک سایت lingojam: «+»

فونت انگلیسی آنلاین

Font Changer Online

سایت دیگری که برای تغییر فونت انگلیسی از آن استفاده می‌کنیم، «Font Changer Online» است. در این سایت باید متن مورد نظر را در کادر سبزرنگ بنویسید و نتیجه را در پایین مشاهده کنید. در تصویر زیر نمونه‌ای از تغییر فونت انگلیسی را مشاهده می‌کنید.

لینک سایت Font Changer Online: «+»

فونت انگلیسی آنلاین

Font Space

در نهایت، سایت سومی که برای تغییر فونت انگلیسی به فونت فانتزی معرفی می‌کنیم، سایت «fontspace» است. در تصویر زیر مشاهده می‌کنید که با نوشتن متن مورد نظر در کادر بالای صفحه، انواع فونت‌های مختلف در زیر کادر نمایش داده می‌شوند. به کمک دکمه «Copy»، متن با فونت مورد نظر کپی خواهد شد. همچنین با استفاده از دکمه «Analyze» اطلاعات مناسبی از متن و فونت از جمله «موقعیت کد» (Code Point) بدست می‌آورید.

لینک سایت Font Space: «+»

فونت انگلیسی آنلاین

فونت انگلیسی برای طراحی اسم

پیش‌تر، فونت انگلیسی را به چهار دسته تقسیم کردیم. اگر به دنبال فونت انگلیسی برای طراحی اسم باشید، می‌توان دسته‌های ۳ و ۴ را در یک گروه قرار داد. به همین دلیل، در ادامه، برای هریک از دسته‌ها، چند فونت را معرفی می‌کنیم. طبیعی است که دسته‌های سوم و چهارم کاربرد بیشتری برای طراحی اسم داشته باشند.

فونت های Serif برای طراحی اسم

همانطور که گفته شد، فونت‌های Serif از جمله فونت‌هایی هستند که در آن، لبه‌های حروف قدری کشیده شده و ظاهری سنتی دارند. در ادامه، چند فونت انگلیسی برای طراحی اسم را معرفی می‌کنیم.

فونت VOGA

این فونت توسط «شارل دعود» (Charles Daoud) طراحی شده است. ایده او برای این طراحی، برقراری تضاد ببین خطوط صاف، گوشه‌ها و منحنی‌ها بود. هر حرف به طور جداگانه شامل دو نوع «Thick» و «Thin» است. علاوه بر طراحی اسم، از این فونت می‌توان برای کارت‌های دعوت رسمی هم استفاده کرد.

فونت انگلیسی

فونت ATHENE

این فونت کوتاه و جذاب توسط «مت الیس» (Matt Ellis) طراحی شد. از این فونت نه تنها برای طراحی اسم بلکه می‌توان در کاربردهای مختلفی همچون طراحی لوگو، کارت‌های دعوت عروسی و عنوان مجله‌ها نیز کاربرد دارد.

فونت انگلیسی

فونت های Sans Serif برای طراحی اسم

این نوع فونت‌ها، پیج و خم‌های فونت‌های Serif را ندارند و حروف از قسمت پایین، قدری کشیده شده‌اند. علاوه بر این، چنین فونت‌هایی ظاهری جدیدتر نیز دارند.

فونت STEINER

این فونت از سبک «آرت دکو» (Art Deco) توسط «گابریل ماگورنو» (Gabriele Magurno) طراحی شد. از این فونت انگلیسی در طراحی اسم یا طراحی لوگو می‌توان بهره برد.

فونت انگلیسی

فونت CLEARLIGHT

بر اساس رای ۱۲۰ نفر
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
منابع:
typewolfVismedesign shack
۴ دیدگاه برای «فونت انگلیسی — لیست و لینک دانلود بهترین و پرطرفدارترین فونت های انگلیسی»

فونت لیگ های اروپا:
لیگ برتر انگلیس: پریمیر سنس
لالیگا اسپانیا: کور سنس سی / کور سریف ان / لالیگا ۱۷/۱۸
لگا سری آ ایتالیا: دین نکست دبلیو۰۴ / دین نکست پرو / فابریکات / فابریکات مونو
بوندس لیگا آلمان: دی اف ال / دی اف ال دیزپلی
لوشامپیونه فرانسه: لیگ ۱ وی ۱ / هبو
لیگ قهرمانان: چمپیونس
لیگ اروپا و کنفرانس: اروپا نووا / اروپا تیتل
لیگ ملت ها: فونت ملت‌های اروپا / بریدیج تایپ / پی‌اف بیوسنس پرو
لیگ فروت:‌ کوادوئن دبلیو۰۵
فونت باشگاه ها:
بارسلونا: اف‌سی بارسلونا / بارسلونا ۱۹/۲۰
اتلتیکو مادرید: رنالته
آث میلان: میلان تایپ رو
فونت های دیگر: تیم سنس – ای‌کی۰۳پلین – راکوتن سریف – راکوتن سنس – راکوتن روندد – راکوتن کانسدد
من این فونت ها را از فونت های بالا خیلی ترجیح می‌دم.

به نظر نمیاد هیچکدوم از فونت های بالا برای طراحی سایت رایگان باشن
اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه بقیه هم استفاده کنن

لینک برنامه رو بفرستین

خب لینک دانلودشونم میذاشتین

نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *