چطور حساب اینستاگرام را خصوصی کنیم؟

۱۶۵۵ بازدید
آخرین به‌روزرسانی: ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زمان مطالعه: ۳ دقیقه
چطور حساب اینستاگرام را خصوصی کنیم؟

با تنظیمات پیش‌فرض حساب کاربری در اینستاگرام، هرکسی از هر نقطه جهان قادر به مشاهده پروفایل شما، همراه با تمام تصاویر و ویدیوهایی خواهد بود که پیشتر در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته‌اید. اگر از آن دسته افرادی باشید که تصاویر فرزندان و منزل را با دوستان و اعضای خانواده به اشتراک می‌گذارید یا خیلی ساده ترجیح می‌دهید حریم شخصی خود را حفظ کنید، احتمالا به دنبال خصوصی کردن حساب اینستاگرام باشید. خوشبختانه این قابلیت در دسترس تمام کاربران قرار گرفته و با خصوصی کردن حساب اینستاگرام، تنها افرادی قادر به مشاهده پست‌های شما خواهند بود که شخصا به آن‌ها چراغ سبز نشان داده باشید.

در این مقاله قصد داریم نحوه حصوصی کردن حساب اینستاگرامی که اکنون در حالت عمومی قرار دارد را به شما بیاموزیم. ضمنا مهم نیست که از اپلیکیشن اینستاگرام روی سیستم‌های عامل اندروید و iOS استفاده می‌کنید یا مرورگرهای وب و فقط باید گام‌هایی که در ادامه شرح داده‌ایم را دنبال کنید.

ناگفته نماند که این مقاله صرفا بر خصوصی کردن حساب اینستاگرام متمرکز خواهد بود، اما اگر علاقه‌مند به آشنایی با دیگر تنظیمات و قابلیت‌های این شبکه اجتماعی محبوب هستید، مطالعه مقاله آموزش اینستاگرام از صفر تا صد را نیز پیشنهاد می‌کنیم.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام روی موبایل‌های اندروید و iOS

خصوصی کردن حساب کاربری شما در اینستاگرام بسیار آسان است و فقط باید بدانید کار از کجا آغاز می‌شود.

۱. برای شروع، اپلیکیشن اینستاگرام را روی موبایل هوشمند خود باز کنید و سپس با انتخاب آیکن تصویر خود در گوشه پایین سمت راست صفحه، وارد پروفایل خودتان شوید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۲. سپس روی منویی که به شکل سه خط افقی در گوشه بالا سمت راست پروفایل به نمایش درآمده بزنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۳. پس از این، در بالای لیستی که ظاهر می‌شود، روی آیکن چرخ‌دنده بزنید تا وارد منوی تنظیمات (Settings) شوید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۴. در صفحه بعدی، روی گزینه Privacy بزنید که با آیکنی شبیه به قفل علامت‌گذاری شده است.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۵. حالا تا نیمه پایینی صفحه اسکرول کنید تا به گزینه Account Privacy برسید. روی آن بزنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۶. دکمه‌ای که کنار عبارت Private Account قرار گرفته را فعال کنید تا تنظیمات حریم شخصی اکانت (حساب کاربری) تغییر کند. اولین باری که دست به چنین کاری می‌زنید، اینستاگرام ابزاری کارآمد در اختیارتان می‌گذارد و به کمک آن می‌توانید به بازبینی لیست دنبال‌کنندگان خود مشغول شوید. در واقع با این قابلیت می‌توانید دسترسی هر یک از دنبال‌کنندگان را به پروفایل خود که حالا خصوصی شده ابطال کنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۷. برای اینکه اکانت دوباره در حالت عمومی قرار بگیرد، کافی است دکمه Private Account را بار دیگر غیرفعال کنید تا به شکل سفید درآید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۸. وقتی برای نخستین بار اکانت را به حالت عمومی بازمی‌گردانید، اینستاگرام پنجره اخطاری به نمایش درمی‌آورد تا از این مطمئن شود که تغییرات به وجود آمده را به درستی درک می‌کنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام روی مرورگر موبایل یا کامپیوتر

اگر ترجیح می‌دهید تنظیمات حریم شخصی را روی لپ‌تاپ، کامپیوتر دسکتاپ یا مرورگر موبایل تغییر دهید، باز هم نیازمند طی کردن فرایندی بسیار ساده خواهید بود.

۱. برای شروع روی مرورگر کامپیوتر یا موبایل خود به وب‌سایت اینستاگرام رفته و وارد حساب کاربری شوید.

۲. در گوشه بالا سمت راست صفحه، روی یکی از دو تصویر پروفایل خود کلیک کنید تا وارد صفحه مخصوص به خودتان شوید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۳. سپس روی آیکنی که به شکل چرخ‌دنده است کلیک کنید تا منوی تنظیمات (Settings) باز شود.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۴. درون منوی بازشو (Pop-up) به سراغ گزینه Privacy and Security بروید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

۵. در پایین بخش Account Privacy که در بالای صفحه به چشم می‌خورد، تیک گزینه Private Account را بزنید.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

بعد از خصوصی کردن حساب چه اتفاقی می‌افتد؟

حالا تنها افرادی که شما را فالو کرده‌اند قادر به مشاهده پست‌هایی که منتشر کرده‌اید خواهند بود. اگر کسی وارد صفحه پروفایل شما شود، اطلاعاتی بسیار ساده (شامل تصویر پروفایل و پیامی که می‌گوید «این اکانت خصوصی است») را مشاهده خواهد کرد و باید برای شما درخواست دنبال کردن بفرستد.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

تمام درخواست‌ها سپس درون فید Activity شما به نمایش درمی‌آیند و با زدن روی آیکنی که به شکل قلب است، قادر به مشاهده آن‌ها خواهید بود. از این لحظه به بعد، پذیرش یا عدم پذیرش درخواست‌های دوستی کاملا به شما بستگی دارد.

خصوصی کردن حساب اینستاگرام

حریم شخصی در اولویت است

حالا که تنظیمات حریم شخصی خود را تغییر داده‌اید، لازم است چند نکته مهم را نیز به خاطر بسپارید:

  • وقتی حساب کاربری خود را خصوصی می‌کنید، هرکسی که پیشتر شما را دنبال کرده کماکان قادر به مشاهده پست‌های قبلی و آتی خواهد بود.
  • هنوز تمام کاربران قادر به مشاهده تصویر پروفایل شما در اینستاگرام هستند.
  • کاربران اینستاگرام هنوز می‌توانند با استفاده از قابلیت دایرکت اینستاگرام برای شما پیام بفرستند.

اینستاگرام از تمام کاربران انتظار دارد که هنگام ساخت یک حساب کاربری جدید، حداقل ۱۳ سال سن داشته باشند. بنابراین اگر به یک نوجوان در راه‌اندازی حساب اینستاگرام یاری می‌رسانید، پیشنهاد می‌کنیم که اکانت او را از همان ابتدا در حالت خصوصی قرار دهید. به صورت مشابه، حتی اگر بزرگسال هستید هم پیشنهاد می‌کنیم که اکانت را ابتدای کار در حالت خصوصی قرار دهید و روی آشنایی با این پلتفرم و قابلیت‌های بی‌شمار آن متمرکز باشید.

بر اساس رای ۱۲ نفر
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
منابع:
Mashable
نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *