دنباله دار نئووایز (Comet NEOWISE) – تصویر نجومی روز
دنبالهدار نئووایز (C/2020 F3) در اواخر ماه مارس کشف و با رسیدن به نزدیکترین فاصله خود با خورشید در داخل مدار «عطارد» (Mercury) در اواخر هفته گذشته، درخشان شد. این توده یخی میانسیارهای تاکنون در معرض گرمای خورشید دوام آورده و اکنون با شروع حرکت آهسته خود در یک مسیر طولانی به سمت منظومه شمسی بیرونی، در حال نزدیکتر شدن به سیاره زمین است.
برای مشاهده تصویر در اندازه کامل، کلیک کنید.
هنگامی که دنبالهدار نئووایز به یکی از معدود دنبالهدارهای قرن بیست و یکم تبدیل شد که با چشم غیرمسلح دیده میشوند،خبر آن به سرعت منتشر شد و تاکنون بر فراز بسیاری از مکانها و شهرهای معروف دنیا از این دنبالهدار عکسبرداری شده است. در این تصویر که دو روز پیش درست قبل از طلوع آفتاب در لبنان گرفته شده است، دنبالهدار نئووایز به خوبی قابل رؤیت است. درخشندگی بعدی این دنبالهدار در آسمان تاحدودی نامعلوم است اما احتمالاً نه تنها در آسمان صبح (صبح زود) بلکه در هفته آینده در آسمان شامگاهی (اوایل شب) نیز به خودنمایی خود ادامه خواهد داد.
سلام و سپاس
ممنون و سپاسگزارم بفرمایید
ماده محدود هست یا بی نهایت ؟ بنظر میرسد که ماده حد داشته باشد ، آنگاه بفرمایید شکل جهان هستی چه شکلی هست و توسط چه چیزی احاطه شده است ؟
سپاسگزارم.
دکتر مجید بختیاری
درود بر شما. سپاس بابت این اطلاعات مفید
آیا رابطه ای بین نئو وایز و کرونا وجود داره؟
یادمه پدربزرگم که اون موقع ها مکتب داشت میگفت هروقت دنباله دار توی آسمون اومد مرگ و میر زیاد میشه .
اون موقع میگفت دلیل زیاد میتونه داشته باشه اما شاید یکی از دلایلش هم دنباله سمی اون باشه و یا ویروس هایی که از سیارات دیگه وارد میشه.
کجای آسمان میشه نئو وایز رو دید؟
در هفته پیش رو این دنبالهدار درست پس از غروب آفتاب در افق شمال غربی قابل مشاهده است.
سپاس از همراهی شما