الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال – تشخیص و کاربرد به زبان ساده

۱۱۹ بازدید
آخرین به‌روزرسانی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳
زمان مطالعه: ۱۲ دقیقه
دانلود PDF مقاله
الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال – تشخیص و کاربرد به زبان ساده

الگوی سقف سه قلو یکی از انواع الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال است که از سه قله متوالی تشکیل شده است و این موضوع را بیان می‌کند که احتمال برگشت قیمت به سطوح پایین‌تر بیشتر شده است. برای اینکه تریدرها بتوانند از این الگو برای ترید استفاده کنند نیاز است تا به محل تشکیل این الگو که در انتهای روندهای صعودی در بازار مربوطه است، در نمودار قیمت توجه کنند. در زمان استفاده از این الگو لازم است تا تریدرها به محل تشکیل بیشینه‌ها و کمینه‌ها در این الگو نیز توجه داشته باشند تا بتوانند در نهایت موقعیت‌های مناسبی را برای ورود به معامله و خروج به موقع از آن پیدا کنند. در این مطلب از مجله فرادرس پس از معرفی این الگو نحوه شناسایی آن را در نمودار قیمت شرح می‌دهیم. ترید با استفاده از آن را یاد می‌گیریم و در پایان توضیحاتی درباره الگوی سقف سه قلو در بازار ارزهای دیجیتال ارائه می‌کنیم.

997696

الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال چیست؟

«الگوی سقف سه قلو» (Triple Top Pattern) یکی از الگوهای نزولی در تحلیل تکنیکال است که در انتهای روندهای صعودی در نمودار قیمت تشکیل می‌شود. با توجه به اینکه این الگو یکی از الگوهای برگشتی در تحلیل تکنیکال است، بنابراین شکل‌گیری این الگو در نمودار قیمت بیان‌گر افزایش احتمال برگشت روند به سطوح پایین‌تر است.

پس از اینکه خریداران پس از سه مرتبه افزایش قیمت به سطوح بالاتر نتوانستند از ناحیه مقاومتی افقی در نمودار مربوطه عبور کنند، احتمال ریزش قیمت از سطح مقاومتی افزایش پیدا می‌کند.

الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال
الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال

نحوه تشکیل الگوی سقف سه قلو

الگوی سقف سه قلو در نمودار قیمت شکل‌گیری ساده‌ای دارد. این الگو از سه قله پشت سر هم تشکیل شده است که تقریبا در یک سطح قرار گرفته‌اند. برای شکل‌گیری این الگو در گام نخست نیاز است تا بازار مربوطه در روندی صعودی باشد.

برای شکل‌گیری این الگو در نمودار قیمت لازم است تا سه قله در کنار هم ایجاد شوند، اما در نمودار واقعی پیدا کردن الگوی سقف سه قلویی که همه بیشینه‌های آن در یک سطح باشند و خط گردن آن نیز افقی باشد بسیار دشوار است.

بنابراین این الگو در نمودار قیمت معمولا به‌گونه‌ای تشکیل می‌شود که خط گردن مقداری صعودی یا نزولی باشد. از سویی دیگر در نمودار واقعی ممکن است یکی از قله‌های قیمتی در این الگو از سایر بیشینه‌های قیمتی مقداری بلندتر یا کوتاه‌تر باشد.

برای ایجاد الگوی سقف سه قلو در نمودار قیمت وجود هر کدام از موارد زیر الزامی است.

  • روند صعودی: نمودار در بازار موردنظر لازم است تا در روندی صعودی باشد.
  • مقاومت افقی: سه قله قیمتی را بتوان تقریبا با یک خط افقی به هم متصل کرد.
  • خط گردن: خط گردن خطی تقریبا افقی است که کمینه‌های بین قله‌های قیمتی را به هم متصل می‌کند و شکست این خط سیگنالی برای فعال شدن این الگو است.
نحوه تشکیل الگوی سقف سه قلو (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

تشکیل سقف سه قلو وجود روند صعودی قوی در نمودار را تایید می‌کند. با توجه به اینکه خریداران توانسته‌اند سه مرتبه تا مقاومت افقی قیمت را بالا ببرند، بنابراین روند صعودی در نمودار مربوطه دارای مومنتوم صعودی بالایی است. با توجه به الگوهای قیمتی تشکیل شده در نزدیکی نواحی مقاومتی متوجه می‌شویم که در بیشتر موارد پس از تشکیل دو قله قیمتی، روند نزولی در بازار مربوطه ایجاد می‌شود.

بنابراین از الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال به‌ عنوان ابزاری برای تشخیص برگشت روند در نمودار قیمت استفاده می‌شود. تشکیل این الگو زمانی در نمودار انجام می‌شود که خریداران برای مدت زیادی کنترل بازار مربوطه را در دست داشته باشند و باعث افزایش قیمت به سطوح بالاتر قیمتی شوند. بنابراین پس از مدتی که خریداران در بازار برتری داشتند، پس از تشکیل الگوی سقف سه قلو در نمودار قیمت، نوبت فروشندگان است که این‌بار با تغییر جهت روند کنترل بازار موردنظر را به‌دست بگیرند.

در الگوی سقف سه قلو پس از سه مرتبه تلاش ناموفق برای شکست خط مقاومتی، احتمال شکست خط گردن و حرکت قیمت به سطوح پایین‌تر افزایش پیدا می‌کند. در زمان شکست خط گردن، الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال فعال می‌شود. بنابراین خط گردن یکی از اجزای مهم در این الگو محسوب می‌شود. تریدرها در زمان شکست خط گردن و فعال شدن الگوی سقف سه قلو می‌توانند موقعیت‌های مناسبی را برای ورود به معامله و قرار دادن حد ضرر و تارگت در بازار مربوطه پیدا کنند.

نقاط قوت و ضعف

با توجه به ساختار الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال این الگو یکی از الگوهای کمیاب ولی بسیار قدرتمند در نمودار قیمت است. شکست پشت سر هم خریداران برای خروج از ناحیه مقاومتی برای سه مرتبه باعث می‌شود که این الگو یکی از الگوهای پرقدرت برگشتی در تحلیل تکنیکال محسوب شود. این شکست‌های متوالی باعث ضعیف شدن قدرت خریداران می‌‌شود و به فروشندگان این امکان را می‌دهد که پیشروی‌های قبلی خریداران را جبران کنند و قیمت را به سطوح پایین‌تر برگردانند.

با توجه به اینکه برای تشکیل الگوی سقف دو قلو در نمودار قیمت نسبت به تشکیل الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال یک قله قیمتی کمتر تشکیل می‌شود، بنابراین الگوی سقف دو قلو در نمودار بیشتر تشکیل می‌شود. تشکیل الگوی سقف سه قلو در نمودار قیمت از سویی دیگر احتمال شکست ناحیه مقاومتی را کم می‌کند. در این حالت خریداران پس از سه مرتبه عدم موفقیت در شکست خط مقاومتی دیگر توانی برای ادامه روند صعودی ندارند و احتمال برگشت روند افزایش پیدا می‌کند.

از سویی دیگر نادر بودن این الگو در نمودار قیمت نقطه ضعف بزرگی برای این الگو است. نادر بودن الگوی قیمتی در نمودار باعث می‌شود تا تریدرها زمان زیادی را صرف پیدا کردن الگوی مناسبی برای انجام معاملات کنند.

یادگیری تحلیل تکنیکال با فرادرس

انواع الگوهای قیمتی همانند الگوی سقف سه‌قلو در حوزه مربوط به تحلیل تکنیکال مطرح می‌شوند. تحلیل تکنیکال با بررسی نحوه رفتار پیشینه قیمتی دارایی مربوطه در نمودار قیمت، تریدرها را در پیش‌بینی رفتار آتی قیمت در نمودار کمک می‌ کند. برای یادگیری تحلیل تکنیکال لازم است تا افراد در ابتدا با مفاهیم اصلی و پایه‌ای در این تحلیل همانند خطوط روند، نواحی حمایت و مقاومت و الگوهای قیمتی آشنا شوند.

در ادامه برای کسب مهارت‌های بیشتر در این حوزه تریدرها می‌‌‌‌توانند با یادگیری انواع تکنیک‌های موجود در پرایس اکشن احتمال موفقیت در معاملات خود را افزایش دهند. علاوه بر این استفاده از انواع اندیکاتورها و اسیلاتورها که بخشی از تحلیل تکنیکال هستند، به تریدرها کمک می‌کند تا بتوانند میزان اعتبار سیگنال‌های دریافتی از ابزارهای تحلیلی مربوطه را بسنجند و با دقت بیشتری نسبت به باز کردن پوزیشن‌های معاملاتی در بازار موردنظر اقدام کنند.

صفحه نخست مجموعه فیلم‌های آموزشی بورس و تحلیل تکنیکال فرادرس
صفحه نخست مجموعه فیلم‌های آموزشی بورس و تحلیل تکنیکال فرادرس

با توجه به اهمیت یادگیری تحلیل تکنیکال برای انجام معاملات موفق در بازارهای مالی، فیلم‌های آموزشی متنوعی در فرادرس تهیه شده است که لینک برخی از آن‌ها را در فهرست زیر مشاهده می‌کنید.

برای دسترسی به فیلم‌های آموزشی بیشتر در حوزه تحلیل تکنیکال می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

تشخیص الگوی سقف سه قلو

برای شناسایی الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال نیاز است تا به شرایط موجود در نمودار مربوطه دقت کنیم. برای این منظور لازم است تا شرایط زیر را در نمودار بررسی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تحلیل تکنیکال و استفاده از آن در شناسایی الگوهای قیمتی همانند سقف سه قلو می‌توانید فیلم آموزش تحلیل تکنیکال در سرمایه گذاری بازارهای مالی فرادرس را مشاهده کنید.

  • تشکیل سه قله: تشکیل سه قله که حدودا در یک سطح هستند را در نمودار بررسی می‌کنیم.
  • سطح مقاومتی: سه قله شناسایی شده خطی مقاومتی در نمودار ایجاد می‌کنند.
  • سطح حمایتی: خط افقی حمایتی در کمینه‌های بین قله‌های قیمتی تشکیل می‌شوند.
  • کاهش حجم: در هر قله حجم معاملات کاهش پیدا می‌کند که بیان‌گر وجود ضعف در روند صعودی مربوطه است.
  • شکست: زمانی که قیمت با افزایش حجم معاملات به پایین‌تر از خط گردن می‌رود، الگوی سقف سه قلو تایید می‌شود.
تشخیص الگوی سقف سه قلو
تشخیص الگوی سقف سه قلو

در ادامه هر کدام از موارد فوق را به‌‌طور جداگانه در قالب تفسیر الگوی سقف سه قلو شرح می‌دهیم.

تفسیر الگوی سقف سه قلو

برای تفسیر الگوی سقف سه‌قلو در تحلیل تکنیکال لازم است تا به اهمیت هر یک از اجزای این الگو آگاه باشیم و از نحوه تاثیرگذاری بر رفتار قیمت در بازار مربوطه اطلاع پیدا کنیم. بنابراین همانند سایر الگوهای قیمتی همانند الگوی سقف دوقلو و الگوی دو قله و دو دره لازم است تا تعبیر مناسبی را برای هر یک از قسمت‌های این الگو ارائه کنیم. در ادامه تعابیر مربوط به هر یک از اجزای این الگو را بیان می‌کنیم. برای این منظور با توجه به تصویر زیر درباره مفاهیم سه قله در یک سطح، سطح مقاومتی الگوی سقف سه قلو و ناحیه حمایتی الگوی سقف سه قلو توضیحاتی ارائه می‌کنیم.

سطوح حمایت و مقاومتی برای الگوی سقف سه قلو (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

سه قله در یک سطح

تشکیل سه قله که در سطحی تقریبا یکسان قرار دارند مشخصه اصلی در شناسایی الگوی سه‌قله در تحلیل تکنیکال است. تشکیل هر قله در این الگو بیان‌گر رسیدن قیمت به ناحیه مقاومتی و عدم موفقیت در عبور از آن است.

  • قله اول: قله اول بیان‌گر رسیدن قیمت به ناحیه‌ای مقاومتی است که از آن برگشته است. تشکیل قله اول و برگشت قیمت از آن را می‌توان در این مرحله به عنوان یک پولبک طبیعی در روند صعودی در نظر گرفت.
  • قله دوم: زمانی که قیمت برای دومین مرتبه به سمت ناحیه مقاومتی حرکت می‌کند و نمی‌تواند از آن عبور کند، قله دوم تشکیل می‌شود و این موضوع را بیان می‌کند که ناحیه مقاومتی مهمی در مقابل روند صعودی وجود دارد.
  • قله سوم: تشکیل قله سوم در واقع تاییدی بر اهمیت ناحیه مقاومتی است. از سویی دیگر عدم توانایی روند صعودی در عبور از ناحیه مقاومتی برای سومین بار متوالی سیگنال نزولی قوی محسوب می‌شود که بیان‌گر افزایش قدرت فروشندگان در بازار مربوطه است.

سطح مقاومتی الگوی سقف سه قلو

خط افقی که از سه قله الگوی سقف سه‌قلو عبور می‌کند، سطح مقاومتی را در این الگوی تشکیل می‌دهد. این سطح مقاومتی همانند سقفی به‌ نظر می‌رسد که قیمت نمی‌تواند از آن عبور کند. این سقف بیشینه قیمتی را برای دارایی مربوطه در بازه زمانی موردنظر نشان می‌دهد. از سویی دیگر سطح مقاومتی نشان دهنده ناحیه‌ای است که در آن تعداد فروشندگان از خریداران بیشتر است.

ناحیه حمایتی الگوی سقف سه قلو

کمینه‌های بین قله‌های قیمتی سطحی حمایتی را در الگوی سقف سه‌‌قلو در نمودار قیمت ایجاد می‌کنند که همانند کف قیمتی در زمان شکل‌گیری این الگو عمل می‌کند. این سطح حمایتی بیان‌گر سطحی قیمتی است که در آن احتمال می‌‌رود خریداران به بازار ورود و از ادامه روند نزولی جلوگیری کنند.

اهمیت این سطح حمایتی از آن جهت است که شکست این سطح بیان‌گر سیگنالی برای تکمیل الگوی سقف سه‌قلو و افزایش احتمال روند نزولی در بازار مربوطه است.

کاهش حجم

به‌طور معمول در زمان تشکیل هر قله قیمتی حجم معاملات کاهش پیدا می‌کند. این موضوع نشان می‌دهد که خریداران قدرت و اشتیاق خود را برای خرید از دست می‌دهند و این موضوع در حالی صورت می‌گیرد که قیمت به سطح مقاومتی نزدیک می‌شود. کاهش حجم در زمان تشکیل قله‌ها این موضوع را بیان می‌کند که قدرت صعودی در حال کاهش و احتمال برگشت روند در حال افزایش است.

شکست سطح حمایتی در الگوی سه قله

زمانی که قیمت با شکست ناحیه حمایتی از آن عبور می‌کند، الگوی سقف سه قلو کامل می‌شود. این موضوع معمولا با افزایش حجم معاملات روی می‌دهد. علاوه بر این عبور قیمت از این ناحیه به سمت پایین نمودار نشان می‌دهد که فروشندگان قدرت را در بازار مربوطه به دست گرفته‌اند.

افزایش حجم در زمان شکست خط حمایتی قدرت روند نزولی را در بازار موردنظر تایید می‌کند. بعد از این شکست بازار مربوطه معمولا کاهش شدید قیمتی را تجربه می‌کند.

شکست سطح حمایتی در الگوی سه قله (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

مثالی از شناسایی الگو سقف سه قلو

برای شناسایی الگوی سقف سه قلو در نمودار قیمت در ابتدا لازم است به این نکته توجه کنیم که این الگو یکی از انواع الگوهای برگشتی در تحلیل تکنیکال است که احتمال برگشت قیمت از روند صعودی به نزولی را در نمودار قیمت نشان می‌دهد. نمودار زیر مربوط به بازار جفت ارز USD/CAD در تایم‌فریم چهارساعته در بازار فارکس است و همان‌طور که مشاهده می‌کنید در سمت چپ نمودار جفت ارز مربوطه روندی صعودی دارد.

با توجه به این مثال متوجه می‌شویم که نمودار در ابتدا خط مقاومتی را در سطح ۱/۲۹ لمس می‌‌کند. اما نمی‌تواند از آن عبور کند و اولین نزول پس از روندی صعودی را در نمودار مشاهده می‌کنیم. پس از رسیدن قیمت به نواحی پایین‌تر خریداران دوباره سعی می‌کنند تا به سطوح بالاتر برگردند ولی موفق نمی‌شوند.

با توجه به نمودار متوجه می‌شویم که خریداران در تلاش‌های خود توانسته‌اند بار دیگر به نزدیک قله اولی یعنی به سطح ۱/۲۸ برسند. در نهایت خریداران پس از تحمل نوسانات دوباره توانسته‌اند به سطح ۱/۲۹۱ برسند. ولی در ادامه روند نزولی شروع شده است.

تشکیل الگو سقف سه قلو در نمودار (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

این مثال نشان می‌دهد که الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال تا چه اندازه می‌تواند قدرتمند باشد. علاوه بر این همان‌طور که در این مثال مشاهده می‌کنیم، پس از تشکیل قله سوم در این نمودار قیمت با تشکیل الگویی نزولی باعث افزایش فشار فروش در بازار مربوطه می‌شود. جبران تمامی این شکست‌های متوالی برای خریداران به‌گونه‌ای دشوار است که پس از قله سوم، کنترل بازار را به دست فروشندگان می‌دهند تا آن‌ها در مدت کوتاهی اثرات روندهای صعودی قبلی را خنثی کنند.

کاربرد الگوی سقف سه قلو

پس از اینکه سه شرط ضروری برای شناسایی الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال که عبارتند از وجود روند صعودی، سه شکست متوالی و شکست خط گردن در نمودار مربوطه روی داد، تریدرها می‌توانند با توجه به تکمیل این الگو از آن برای ترید استفاده کنند. همانند سایر الگوهای شمعی که در معاملات استفاده می‌شوند برای ورود به معامله با استفاده از الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال دو گزینه قابل انتخاب است.

  • ورود به معامله پس از بسته شدن کندل شکست در پایین خط گردن
  • ورود پس از پولبک به خط گردن

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه مدیریت ترید و انجام معاملات موفق می‌توانید فیلم آموزش مدیریت حرفه‌ای ترید در بازار سرمایه فرادرس را مشاهده کنید.

در مثالی که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، تریدرها می‌توانند هر کدام از گزینه‌های انتخابی برای ورود به معامله را برای ورود به معامله در نظر بگیرند که در هر کدام از این انتخاب‌ها سطح ورود به معامله یکسان است. حد ضرر را نیز می‌توان کمی بالاتر از خط گردن قرار داد تا فضای کافی برای نوسان و پولبک قیمت به خط گردن وجود داشته باشد.

کاربرد الگوی سقف سه قلو در ترید (برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید.)

خط آبی عمودی که بین خط افقی مقاومتی و خط گردن قرار دارد برای پیدا کردن ناحیه مناسب برای تیک پروفیت در این الگو استفاده می‌‌شود. برای این منظور می‌توانیم همین اندازه را از نقطه شکست خط گردن به سمت پایین برای پیدا کردن موقعیت مناسب برای خروج از معامله و تیک پروفیت در نظر بگیریم.

همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید پس از شکست خط گردن نمودار مربوطه تا نزدیکی تارگت پایین‌ می‌رود ولی دوباره به سمت بالا برمی‌گردد و به خط گردن پولبک می‌زند. اما در نهایت نمودار روند نزولی قبلی را ادامه می‌دهد و به تارگت انتخابی می‌رسد.

در این مثال با رسیدن به تارگت مقدار ۲۸۰ پیپ سود حاصل می‌شود که با توجه به مقدار ۳۰ پیپ ریسک تحمل شده، از نسبت ریسک به ریوارد بسیار خوبی برخوردار است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این نسبت می‌توانید مطلب ریسک به ریوارد چیست از مجله فرادرس را مطالعه کنید.

الگوی سقف سه قلو در بازار ارز دیجیتال

الگوی سقف سه قلو در بازار ارزهای دیجیتال نیز تشکیل می‌شود. در بازار ارزهای دیجیتال کوین‌ها و توکن‌ها معامله می‌شوند. کوین‌هایی همانند بیت کوین و اتریوم را در این بازار می‌توان نسبت به هم یا نسبت به تتر ترید کرد. بنابراین افرادی که در بازار کریپتو فعالیت می‌کنند، لازم است تا روندهای قیمتی رمزارزهای موردنظر را برای ترید بررسی کنند و با استفاده از تحلیل تکنیکال موقعیت‌های مناسبی را برای ورود به معامله و در نهایت خروج از آن پیدا کنند.

برای این منظور تریدرها می‌توانند از انواع الگوهای قیمتی در تحلیل تکنیکال همانند الگوی سقف سه‌قلو استفاه کنند. علاوه بر این با توجه به تکنولوژی محور بودن بازار ارزهای دیجیتال، لازم است تا تاثیر عوامل بنیادی همانند نحوه توزیع توکن‌ها و کاربرد آن‌ها نیز در نوسانات قیمتی در نظر گرفته شود.

صفحه نخست فیلم‌های آموزشی ارز های دیجیتال فرادرس
برای مشاهده مجموعه فیلم‌های آموزش ارزهای دیجیتال فرادرس، روی تصویر کلیک کنید.

با توجه به اهمیت شناسایی عوامل تاثیرگذار در نوسانات قیمت در بازار ارزهای دیجیتال و شناسایی این بازار برای انجام معاملات موفق، فیلم‌های آموزشی متنوعی در حوزه ارزهای دیجیتال تهیه شده است که لینک برخی از آن‌ها را در فهرست زیر مشاهده می‌‌کنید.

برای مشاهده فیلم‌های آموزشی بیشتر در این حوزه می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید.

جمع‌بندی

در ابتدای این مطلب از مجله فرادرس الگوی سقف سه قلو در تحلیل تکنیکال را شرح دادیم. برای این منظور پس از ارائه توضیحات اولیه درباره آن، نحوه تشکیل این الگو و نقاط قوت و ضعف آن را شرح دادیم. در ادامه نحوه شناسایی الگوی سقف سه قلو را بیان کردیم.

سپس درباره تعبیر این الگو در نمودار توضیحاتی را ارائه کردیم. برای درک بهتر از نحوه شناسایی الگوی سقف سه قلو در نمودار قیمت در ادامه مثالی را ذکر کردیم و نحوه شناسایی این الگو در نمودار را با مثال شرح دادیم.

تریدرها با استفاده از الگوهای قیمتی همانند الگوی سقف سه‌قلو در تحلیل تکنیکال می‌توانند موقعیت‌های مناسبی را برای ورود به بازارهای مالی پیدا کنند و در سطوح قیمتی مناسب از پوزیشن مربوطه خارج شوند. برای این منظور در ادامه ترید با استفاده از این الگو را شرح دادیم. در پایان نیز درباره این الگو در بازار ارزهای دیجیتال توضیحاتی را بیان کردیم.

بر اساس رای ۰ نفر
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
منابع:
ThinkMarketsxsFXOpenPrimexbtInvestopedia
دانلود PDF مقاله
نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *