اسکایپ چیست؟ | راهنمای تصویری استفاده از اسکایپ
اسکایپ برای اولین بار در آگوست سال ۲۰۰۳ توسط «پریت کاسسالو» (Priit Kasesalu) و «جان تالین» (Jaan Tallinn) منتشر شد و اینک در ویندوز، iOS، اندروید، مک و لینوکس قابل استفاده است. طبق آماری که اخیراً منتشر شده، حدود ۱۰۰ میلیون نفر از این نرم افزار به صورت ماهیانه و حدود ۴۰ میلیون نفر به صورت روزانه استفاده میکردند. در این مطلب در مورد استفاده از اسکایپ و هر چه که لازم است تا اولین تماس ویدیویی خود را با اسکایپ برقرار کنید به صورت تصویری و گام به گام آموزش میدهیم. ناگفته نماند که اسکایپ میتواند یکی از ابزارهای کلیدی برای دورکاری در شرایط گوناگون باشد.
اسکایپ چیست و چه کاری انجام میدهد؟
«اسکایپ» (Skype) نرم افزاری است که انواع مکالمات صوتی و تصویری را به صورت رایگان در سرتاسر جهان امکان پذیر میکند. میلیونها نفر با مشاغل مختلف از اسکایپ برای برقراری تماس ویدئویی و صوتی رایگان فردی و گروهی استفاده میکنند، پیامهای فوری ارسال میکنند و پوشهها و فایلهای مختلف را با دیگران در اسکایپ به اشتراک میگذارند.
از این نرمافزار میتوانید در هر مکان و یا هر دستگاهی که برای شما راحتتر است مانند تلفن همراه یا موبایل، کامپیوتر یا لپتاپ و یا در تبلتهای شخصی استفاده کنید. اسکایپ را میتوانید رایگان دانلود کنید و استفاده از آن بسیار آسان است.
اسکایپ گزینه پرداخت هم دارد و میتوانید با پرداخت هزینه کارهای بیشتری نظیر تماس تلفنی و یا ارسال اس ام اس (پیامک) نیز با آن انجام دهید، البته استفاده از این گزینه در ایران با توجه به مشکلات پرداخت آن منطقی به نظر نمیرسد و رایج نیست. ولی با این حال اسکایپ این قابلیت را دارد که میتوانید آن را در لحظه یا با خرید اشتراک شارژ کنید.
نصب برنامه اسکایپ در کامپیوتر چگونه است؟
برای نصب برنامه اسکایپ روی کامپیوتر یا لپتاپ، وارد وب سایت اسکایپ شوید (برای ورود به وب سایت اسکایپ اینجا را کلیک کنید +). متاسفانه هنوز زبان فارسی در بین گزینههای زبان سایت قرار ندارد، به همین دلیل شما با کلیک بر روی لینک وارد سایت به زبان انگلیسی خواهید شد. چیزی که در ابتدا با آن مواجه میشوید به صورت تصویر زیر است:
با کلیک بر هر یک از کلمات دانلود که در تصویر بالا با فلش مشکی رنگ مشخص شده است، به صفحهای مانند شکل زیر هدایت میشوید:
بسته به این که میخواهید اسکایپ را در لپتاپ یا گوشی نصب کنید به ترتیب آیکونهای سمت چپ یا راست فراهم شده که در شکل بالا نیز نشان داده شده است. حالا با توجه به دستگاه خودتان و راهنماییهای زیر میتوانید به راحتی اسکایپ را روی سیستمتان نصب کنید.
دانلود برنامه اسکایپ در لپتاپ با سیستم عامل ویندوز
با کلیک بر روی گزینه Get Skype for Windows که در شکل نیز با فلش نمایش داده شده است، برنامه اسکایپ شروع به نصب شدن میکند که آن را تحت عنوان مرحله ۲ در شکل زیر نمایش دادهایم:
بعد از اتمام دانلود بر روی فایل دانلود شده کلیک کنید، این مرحله تحت عنوان مرحله ۳ در شکل نمایش داده شده است:
با نمایان شدن پنجره Ready to Install یا آماده برای نصب، بر روی گزینه Install کلیک کنید، این مرحله تحت عنوان مرحله ۴ در تصویر زیر نمایش داده شده است:
بدین ترتیب نصب برنامه آغاز میشود که تصویر آن نیز تحت عنوان مرحله ۵ نمایش داده شده است.
بعد از اتمام نصب برنامه لحظاتی طول میکشد تا پنجره آن روی صفحه ظاهر و تصویر زیر نمایان شود.
اینک برنامه اسکایپ روی سیستم ویندوز شما به درستی نصب شده است.
دانلود نرم افزار اسکایپ در مک
در صفحهای که برای شما نمایان شده است، این بار بر روی گزینه Get Skype for Mac کلیک کنید.
بعد از انتخاب این گزینه دانلود یک فایل به نام Skype.dmg آغاز میشود. بعد از اتمام دانلود وارد پوشه دانلودهای خود شوید:
در فولدر دانلودهای شما فایلی با عنوان Skype.dmg مشاهده میکنید. دو بار بر روی این فایل کلیک کنید. صفحهای مانند شکل زیر بر روی دسکتاپ خود مشاهده میکنید:
بعد از اتمام این مرحله و با ظاهر شدن تصویر زیر بر روی نمایشگر خود، فایل اسکایپ ظاهر شده در صفحه را به فولدر Application بکشید و رها کنید.
حالا با طی مسیر Finder> Applications> Skype میتوانید برنامه را در مک خود باز کنید و شروع به استفاده از آن کنید.
دانلود نرم افزار اسکایپ برای لینوکس
از دو روش میتوان اسکایپ را بر روی لینوکس نصب کرد که در ادامه این دو روش را توضیح میدهیم.
سلام خسته نباشید مطالب خیلی مفید بود ولی یه سوال دارم برنامه اسکایپ رو در گوشیم نصب کردم ولی به مخاطب خواستم پیامک ارسال کنم هزینه میخاد مگه مثل برنامه واتساپ ارسال پیامکو تماس تصویری رایگان نیست پس چرا هزینه مبخادچکار کنیم ارسال پیامک تماس صوتی و تصویری هزینه نداشته باشه
سلام. خیلی ممنون. توضیح خوبی بود.
عالی بود. سپاس فراوان
خیلی عالی …کاملتر از این توضیحات هم مگه داریم …واقعا ممنونم
سلام و روز شما به خیر؛
از اینکه این مطلب برای شما سودمند بوده است خرسندیم.