معرفی بهترین سایت‌ سازهای سال ۲۰۱۸ – به زبان ساده

۷۷ بازدید
آخرین به‌روزرسانی: ۰۳ آذر ۱۴۰۰
زمان مطالعه: ۱۱ دقیقه
معرفی بهترین سایت‌ سازهای سال ۲۰۱۸ – به زبان ساده

سایت ساز

سایت سازها یا به‌صورت حرفه‌ای، سیستم‌های مدیریت محتوا، راه‌حل مناسبی برای شروع یک وب‌سایت فردی یا وب‌سایتی برای کسب‌وکارهای کوچک هستند. باوجود سیستم‌های مدیریت محتوا، مبتدیان می‌توانند بدون استخدام یک توسعه‌دهنده وب، وب‌سایت بسیار خوبی را راه‌اندازی کنند. در این مقاله تعدادی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا را باهم بررسی می‌کنیم. با دانستن این موارد، شما می‌توانید سیستم مناسب خود را انتخاب کنید.

معیارهای انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای مناسب

توصیه می‌کنیم قبل از مطالعه و مقایسه برترین سیستم‌های مدیریت محتوا، انتظارهایی که از وب‌سایتتان دارید را بنویسید. هدف وب‌سایت خود را مشخص و فهرست گزینه‌های موردعلاقه سایتتان را یادداشت کنید. به‌عنوان‌مثال، می‌توانید مواردی مانند بخش وبلاگ، گالری عکس، فروشگاه آنلاین، سیستم رزرو، فرم تماس، نوار لغزنده و غیره را در نظر بگیرید. در ضمن، گزینه‌های رشد و توسعه سایت خود را فراموش نکنید. آیا به‌طور منظم به داده‌های وب‌سایت خود اضافه می‌کنید؟ آیا به بخش وبلاگ نیاز دارید؟ آیا در آینده محصول‌های بیشتری در وب‌سایت خود خواهید داشت؟

الهام بگیرید.

اگر در مورد آنچه که می‌خواهید مطمئن نیستید، بد نیست نگاهی به رقبای خود بیندازید یا از وب‌سایت‌های دیگر الهام بگیرید. بسیاری از توسعه‌دهندگان وب، قبل از انتشار سایت خود، آن را در شبیه‌سازهای هاستینگ مانند XAMPP تست می‌کنند. شما هم می‌توانید از این گزینه برای آزمایش سیستم‌های مختلف استفاده کنید. بهتر است سیستم مدیریت محتوایی را انتخاب کنید که پاسخگوی رشد و توسعه شما در آینده باشد.

در ادامه، فهرست سایت سازها و برنامه‌هایی که در این مقاله آنها را باهم بررسی خواهیم کرد مشاهده می‌کنید. این بررسی به شما برای انتخاب مناسب‌ترین روش، کمک خواهد کرد.

1- سیستم مدیریت محتوای WordPress

(WordPress.org) که معمولا به‌عنوان «خود میزبانی وردپرس» نیز شناخته می‌شود محبوب‌ترین پلتفرم (Platform) ساخت وب‌سایت در جهان است. بیش از 28 درصد از تمام وب‌سایت‌های اینترنتی توسط وردپرس پشتیبانی می‌شوند. دو نسخه از وردپرس وجود دارد. (WordPress.org) و (WordPress.com).

تفاوت (WordPress.org) و (WordPress.com)

(WordPress.com) و (WordPress.org) به هم مربوط نیستند ولی به دلیل تشابه نام و علامت تجاری ثبت‌شده یکسان، مردم تصور می‌کنند که باهم ارتباط دارند. (WordPress.com) یک وبلاگ میزبانی وب با محدودیت است که از پلتفرم متن‌باز (Open Source Software) وردپرس در هسته خود استفاده می‌کند. در این پلتفرم شما تا قبل از پرداخت هزینه‌ها قادر به آپلود پلاگین (افزونه)، قالب‌های سفارشی و غیره نخواهید بود. بسیاری از کاربران از (WordPress.com) برای شروع کار خود استفاده می‌کنند. (WordPress.com) توسط مت چارلز مولنوگ (Matt Mullenweg) که از بنیان‌گذاران شرکت وردپرس بود، ساخته شد.

بسیاری از کارکنان وردپرس، همکاران (WordPress.org) هستند. باوجوداین مبانی مشترک، دو پروژه، نهادهای کاملا متفاوتی دارند. (WordPress.org) بانام مستعار خود میزبانی وردپرس (Self-Hosted WordPress) و خانه سیستم مدیریت محتوا، بسیار توسعه‌پذیر و قدرتمند است. در (WordPress.org) شما می‌توانید از قابلیت‌هایی مثل بارگذاری یا دانلود افزونه، قالب دلخواه، ایجاد عضویت در سایت و آموزش‌های وردپرس، بدون هیچ‌گونه محدودیتی استفاده کنید.

مزایای WordPress:

1- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن‌باز و رایگان است. برخلاف دیگر سایت سازها، شما به یک هاست جداگانه برای میزبانی سایت خود نیاز دارید. این موضوع از آن چیزی که به نظر می‌رسد بسیار آسان‌تر است.
2- در وردپرس شما کنترل کاملی روی وب‌سایت خود دارید. از این سیستم می‌توانید برای ساختن هر نوع وب‌سایتی با هر موضوعی استفاده کنید؛ به‌عنوان‌مثال، یک فروشگاه آنلاین، انجمن‌های اجتماعی، شبکه اجتماعی، وب‌سایت عضویت، تفریحی، سازمانی و موارد دیگر.
3- قالب‌های بسیار زیادی برای وردپرس نوشته‌شده‌اند. می‌توانید از آنها برای طراحی وب‌سایت خود استفاده کنید. باوجود افزونه‌هایی مانند (Beaver Builder) می‌توانید به‌آسانی و با کشیدن و رها کردن (drag & drop)، صفحه‌های زیبا و حرفه‌ای در وردپرس ایجاد کنید.

وردپرس
4- در وردپرس به بیش از 50،000 افزونه رایگان دسترسی دارید. استفاده از این افزونه‌ها ویژگی‌ها و قابلیت‌های بیشتری به وب‌سایت شما اضافه می‌کنند.
5- وردپرس به چندین زبان ترجمه‌شده است. می‌توانید با استفاده از وردپرس، وب‌سایت‌هایی چندزبانه ایجاد کنید.

معایب WordPress:

1- شما باید وب‌سایت خود را مدیریت کنید. برای این کار، باید استفاده از سیستم جدید را یاد بگیرید. شاید این منحنی یادگیری برای بسیاری از افراد مبتدی کمی دشوار به نظر برسد.
2- باید به‌طور پیوسته، وردپرس و افزونه‌ها را به‌روزرسانی کنید و به پشتیبان‌ گیری از داده‌های سایت خود ادامه دهید.

 

2- پلتفرم میزبانی SiteBuilder.com


(SiteBuilder.com) یا «سایت ساز» یک پلتفرم سازنده وب‌سایت و ویرایشگر ساده قالب است. این پلتفرم مجموعه وسیعی از ابزارهای ساخت وب‌سایت را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. به‌این‌ترتیب شما بدون نوشتن کد یا یادگیری مهارت‌های فنی می‌توانید وب‌سایت خود را به‌طور کامل مدیریت کنید.

نقاط مثبت SiteBuilder.com:

1- سایت ساز یک پلتفرم کاملا میزبانی‌شده برای ساخت وب‌سایت شما ارائه می‌دهد. درنتیجه شما نیازی به پرداخت هزینه جداگانه برای میزبانی وب‌سایت خود ندارید.
2- سایت ساز یک برنامه همه‌کاره است که در آن نام دامنه، آدرس ایمیل مارک‌دار، تبلیغات گوگل، فضای میزبانی و قالب رایگان در یک مجموعه ارائه می‌شوند.
3- سایت ساز هزاران قالب وب‌سایت را برای انواع وب‌سایت‌ها ارائه می‌دهد. می‌توانید با کلیک روی هر یک از این طرح‌ها کار خود را آغاز کنید. تمام این قالب‌ها با استفاده از ابزار کشیدن و رها کردن به‌طور کامل قابل ویرایش هستند.


4- در این سیستم می‌توانید محصول خود را به‌صورت آنلاین به فروش برسانید. با ثبت‌نام در این سامانه به‌طور خودکار و با استفاده از آدرس ایمیل، شما یک حساب کاربری جدید پی‌پال (PayPal) برای دریافت هزینه از مشتریان شما ایجاد می‌شود.

نقاط ضعف SiteBuilder.com:

1- سایت ساز یک پلتفرم میزبانی است درنتیجه شما به ابزارهای موجود در این سامانه محدود می‌شوید.
2- طرح حساب کاربری رایگان آنها دارای تبلیغات است. بنابراین اگر به دنبال یک سایت حرفه‌ای هستید باید حساب کاربری رایگان خود را به‌حساب کاربری پولی ارتقا دهید. اگر می‌خواهید به‌سرعت یک وب‌سایت بسازید، سایت ساز می‌تواند این کار را برای شما انجام دهد. اما به خاطر داشته باشید این‌یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس نیست، بنابراین نمی‌توانید پلتفرم خود را گسترش دهید.

۳- پلتفرم میزبانی Wix


ویکس (Wix) یک سازنده وب‌سایت، مبتنی بر فضای ابری (Cloud Data Storage) است. این قابلیت، سهولت استفاده از ویژگی‌های قدرتمند ساخت وب‌سایت را فراهم می‌کند.

نقاط مثبت Wix:

1-  ویکس یک پلتفرم کاملا میزبانی است، بنابراین مجبور نیستید مبلغی جداگانه برای میزبانی پرداخت کنید. برای انتخاب طرح وب‌سایت خود به صدها قالب دسترسی خواهید داشت. هر قالب به‌طور کامل، قابل‌ویرایش است و می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان آن را دست‌کاری کنید.

Wix
2-  در ویکس ده‌ها برنامه رایگان و پولی وجود دارد. با نصب این برنامه‌ها می‌توانید ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدیدی را به وب‌سایت خود اضافه کنید. بعضی از این برنامه‌ها توسط ویکس و برخی دیگر توسط توسعه‌دهندگان شخص ثالث (Third-Party Developers) ایجاد‌شده‌اند.
3- ویکس، یک طرح رایگان با پهنای باند محدود و امکان ذخیره‌سازی ارائه می‌دهد. می‌توانید از این طرح برای آزمون کشیدن و رها‌سازی المان‌ها در وب‌سایت خود استفاده کنید. این طرح شامل نام دامنه نمی‌شود بنابراین اگر تصمیم به نگهداری وب‌سایت خود دارید باید حساب کاربری خود را ارتقا دهید.
4- (SSL) رایگان با تمام برنامه‌های ویکس ارائه می‌شود. تنها کاری که باید در این مورد انجام دهید فعال کردن آن برای وب‌سایت خودتان است.

نکته
پروتکل (Socket Secure Layer, SSL)  یک استاندارد وب برای کد کردن اطلاعات بین کاربر و وب‌سایت است. اطلاعاتی که توسط یک اتصال (SSL) مبادله می‎شوند، به‌صورت کد شده ارسال خواهند شد و بدین ترتیب اطلاعات مبادله ‌شده از دزدیده شدن یا استراق‌ سمع محافظت می‌شوند. (SSL) امکان ارسال محرمانه اطلاعات خصوصی مانند شماره کارت اعتباری به یک وب‌سایت خاص را برای شرکت‌ها و مشتریانشان فراهم می‌کند.

نقاط ضعف Wix:

1- با استفاده از طرح‌های رایگان پلتفرم ویکس، تبلیغات و آرم این پلتفرم در سایت شما نمایش داده خواهد شد. برای رهایی از این موضوع باید حساب کاربری رایگان خود را به یک حساب کاربری پولی، ارتقا دهید.
2- اگر زمانی تصمیم بگیرید که دیگر از خدمات سایت ویکس استفاده نکنید باید مسیر پرپیچ‌وخمی را طی کنید. حتی شاید در خلال فرایند انتقال، از ادامه انجام این مسیر پشیمان شوید!

 

۴- سایت‌ساز BoldGrid

boldgrid
بولدگرد (BoldGrid) نوع جدیدی از برنامه‌های سازنده وب‌سایت است. این برنامه به‌صورت یک افزونه در وردپرس و همچنین یک مجموعه مستقل در دسترس است.

نقاط مثبت BoldGrid:

1- بولدگرد بر پایه وردپرس نوشته‌شده است، به‌این‌ترتیب شما، تمام نقاط مثبت استفاده از وردپرس را در کنار یک تجربه کاربری دلخواه خواهید داشت. در سایت ساز (BoldGrid) می‌توانید طرح دلخواه سایت خود را از میان گالری قالب‌های این سرویس انتخاب کنید.
2- در بولدگرد می‌توانید با کشیدن و رها کردن، طرح‌ها را سفارشی کنید.
3- در بخش پیش‌نمایش با کلیک روی هر مورد، وارد بخش ویرایش می‌شوید. در این قسمت می‌توانید ویژگی‌هایی مانند رنگ، فونت، طرح‌بندی، منوهای ناوبری و ویجت‌ها (widgets) را به‌راحتی تغییر دهید.

boldgrid
4- به یک نسخه کپی از سایت خود احتیاج دارید؟ بولدگرد این کار را برای شما آن‌هم تنها یک با کلیک انجام می‌دهد. با این قابلیت می‌توانید طرح‌ها، افزونه‌ها و قالب‌های جدید را قبل از نصب روی نسخه اصلی سایت خود، تست کنید.
5- در این سرویس می‌توانید از ویرایشگر (WYSIWGY) استفاده کرده و با جابجایی المان‌ها در صفحه، طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.
6- تمام قالب‌های بولدگرد سازگار با ووکامرس (Woocamers) هستند. این سازگاری به شما امکان ایجاد صفحه‌های فروشگاهی را تنها با استفاده از صفحه ساز بولدگرد می‌دهد.

نقاط ضعف BoldGrid:

بولدگرد بر پایه وردپرس نوشته‌شده است. بنابراین برای استفاده از آن باید یک هاست تهیه‌کرده و وردپرس را روی آن نصب کنید. ازآنجاکه نسخه‌های پشتیبان، شامل نسخه‌‌های پشتیبان مربوط به (BoldGrid) نیز می‌شوند، پس نیازی به نگرانی وجود ندارد.

 

۵- سایت ساز Shopify

Shopify
Shopify سایت سازی است که بیشتر برای فروشگاه‌های آنلاین و سایت‌هایی با محوریت فروشگاه آنلاین طراحی‌شده است. این پلتفرم توسط بیش از ۵۰۰,۰۰۰ کسب‌و‌کار مورد‌استفاده قرار‌گرفته و حدود یک‌میلیون کاربر فعال دارد. ارزش محصولاتی که در این پلتفرم به فروش رسیده، چیزی بیش از ۴۰ تریلیون دلار است.

نقاط مثبت Shopify:

1- Shopify پلتفرمی باقابلیت میزبانی کامل است. یعنی دیگر نیازی به نگرانی در مورد مدیریت سیستم، نصب آپدیت‌ها یا تهیه نسخه پشتیبان ندارید. چون (Shopify) تمام این کارها را برای شما انجام می‌دهد.
2- راه‌حلی که این پلتفرم برای انجام پرداخت‌ها ارائه کرده (Shopify Payments) نام دارد. البته شما هنوز هم می‌توانید از دیگر درگاه‌های پرداخت موجود برای انجام پرداخت‌ها در سایت خود استفاده کنید.
3- به‌عنوان یک سایت ساز برای فروشگاه آنلاین، Shopify از ویژگی‌هایی مانند مدیریت کامل سیستم، محصول و خدمات نامحدود، آمارگیر قدرتمند، بازاریابی و فروش کاملا آسان محصول‌ها برخوردار است. این پلتفرم دارای صدها طرح و قالب است که شما را از یادگرفتن کدهای مختلف بی‌نیاز می‌کند.

Shopify
4- باوجود قابلیت کشیدن و رها کردن، می‌توانید یک فروشگاه تمام‌عیار آنلاین برای خود بسازید.
5-  با هماهنگ کردن شاپفای و وردپرس می‌توانید درآن‌واحد از هر دو برای انجام کارهای خود استفاده کنید.

نقاط منفی Shopify:

1- قیمت این سرویس در مقایسه با دیگر سایت سازهای موجود، کمی بیشتر است.
2- اگر بخواهید سایت خود را از شاپفای به‌جای دیگری منتقل کنید، کار سخت و دشواری را پیش رو خواهید داشت.

 

۶- پلتفرم میزبانی Weebly

Weebly
ویبلی (Weebly) سایت سازی با طرح‌های زیاد و استفاده آسان است.

نقاط مثبت Weebly:

1- ویبلی پلتفرمی باقابلیت میزبانی کامل است و تمام‌کارهای مربوط به آن را مدیریت می‌کند. بدین ترتیب دیگر نیازی به نصب نرم‌افزار یا برنامه‌ای جداگانه برای مدیریت سایت خود ندارید.
2- این پلتفرم طرح‌های گوناگونی دارد. کاربران از این طرح‌ها به‌عنوان نقطه شروع سایت خود استفاده می‌کنند. این طرح‌ها با ویرایشگر زنده (Weebly‌) کاملا قابل‌ویرایش هستند.

weebly
3- پلتفرم ویبلی از فروشگاه آنلاین نیز پشتیبانی می‌کند. بنابراین می‌توانید به‌آسانی فروشگاه آنلاین خود را راه‌اندازی کرده و فروش محصول‌های خود را آغاز کنید.
4- سایت‌های ساخته‌شده با ویبلی شامل امکاناتی مانند فرم تماس، گالری تصاویر، اسلاید و مواردی ازاین‌دست هستند. به‌این‌ترتیب می‌توانید بدون طی کردن یک فرایند طولانی، ویژگی‌های دلخواهتان را به سایتتان اضافه کنید.

نقاط منفی Weebly:

1- ویبلی پلتفرمی باقابلیت میزبانی کامل است. این یعنی شما محدود به استفاده از امکانات ارائه‌شده توسط این سرویس هستید. بنابراین در ویبلی، حتی با کمک یک برنامه‌نویس هم نمی‌توانید ویژگی‌هایی اضافه را وارد سایت خود کنید.
2- ویبلی از هر تراکنش انجام‌شده در فروشگاه شما چیزی حدود ۳% را به‌عنوان کمیسیون خود برداشت می‌کند. برای اجتناب از پرداخت این هزینه اضافه باید پلن خود را ارتقاء دهید.

 

۷- پلتفرم میزبانی Squarespace

Squarespace
اسکواراسپیس (Squarespace) پلتفرمی باقابلیت میزبانی کامل است که به خاطر طرح‌های عالی و استفاده آسان معروف است.

نقاط مثبت Squarespace:

1- Squarespace پلتفرمی ایمن و قدرتمند است. با ویژگی‌های ارائه‌شده توسط این پلتفرم می‌توانید بدون هیچ نگرانی تنها بر روی توسعه کسب‌و‌کار خود تمرکز کنید.
2- Squarespace چندین طرح سایت برای شروع کار دارد. تمام این طرح‌ها قابل‌استفاده، قابل‌ویرایش و جذاب هستند. شما می‌توانید از چندین طرح به‌طور همزمان در سایت خود استفاده کنید.

squarespace
3- اضافه کردن مطلب به سایت در Squarespace بسیار آسان است. تنها کافی است در هر نقطه‌ای از سایت خود کلیک کرده، محتوا و مطلب دلخواه خود را اضافه کنید. با استفاده از قابلیت کشیدن و رها کردن، می‌توانید طرح دلخواه خود را در چند دقیقه ایجاد کنید.
4- Squarespace یک پلن برای فروشگاه آنلاین دارد. با استفاده از این پلن می‌توانید یک فروشگاه آنلاین را به سایت خود اضافه کنید. این فروشگاه رابط بسیار جذابی دارد. مدیریت کامل محصول‌ها، سفارش‌ها، کوپن‌های تخفیف و غیره در دست شما است.

نقاط منفی Squarespace:

1- Squarespace ازنظر هماهنگ شدن با دیگر سرویس‌ها دارای محدودیت‌هایی است. این مورد می‌تواند در توسعه کسب‌وکار شما اشکال ایجاد کند.
2- پلن فروشگاه آنلاین آنها تنها از درگاه‌های (Stripe)، (Apple Pay) و پی‌پال پشتیبانی می‌کند. بنابراین شما نمی‌توانید درگاه دیگری را به سایت خود اضافه کنید.

 

۸- سایت ساز iPage Website Builder

ipage web builder
(iPage Website Builder) یکی دیگر از ابزارهای آسان برای ایجاد سایت است. این سرویس به‌عنوان یک افزودنی به سرویس ارائه‌دهنده هاستینگ (iPage) واگذارشده است.

نقاط مثبت iPage Website Builder:

1- (iPage Website Builder) سایت سازی ساده باقابلیت کشیدن و رها کردن است. نسخه محدودتر و رایگان این سایت ساز در حساب کاربری کسانی که از هاستینگ (iPage) استفاده می‌کنند وجود دارد.
2- این ابزار بیش از ۱۰۰ طرح حرفه‌ای و قالب‌های سازگار با نسخه موبایل دارد. شما می‌توانید تنها با یک کلیک از این قالب‌ها در سایت خود استفاده کنید.

ipagewebbuilder
3- ویرایش برگه‌ها آن‌هم باوجود ابزاری که از قابلیت کشیدن و رها کردن پشتیبانی می‌کند بسیار آسان شده است. تمام المان‌های موجود در صفحه وب را می‌توان به‌راحتی و به‌صورت زنده ویرایش کرد.
4- این سیستم به‌صورت پیش‌فرض از امکاناتی نظیر شبکه‌های اجتماعی، تنظیمات سئو، گالری تصاویر، ابزار گوگل آنالیز (Google Analytics)، نمایش ویدیو و فروشگاه آنلاین برخوردار است.

نقاط منفی iPage Website Builder:

1- استفاده از این سیستم تنها محدود به ابزاری است که خودش در اختیار شما می‌گذارد. شما نمی‌توانید ویژگی و امکان جدیدی به آن اضافه کنید.
2- شما نمی‌توانید دیگر سرویس‌ها را با این سیستم هماهنگ کنید یا افزونه خاصی را در آن نصب کنید.
3- این سیستم صرفا ابزاری ساده برای راه‌اندازی یک سایت با تعداد صفحه‌های محدود و کم است. نمی‌توان آن را نوعی سیستم مدیریت محتوا نامید. بنابراین درصورتی‌که بخواهید سایت خود را توسعه دهید با محدودیت مواجه خواهید شد.

 

۹- سایت ساز GoDaddy Website Builder

GoDaddy Website Builder
(GoDaddy) یکی از بزرگ‌ترین سرویس‌های ارائه‌دهنده دامنه و خدمات مربوط به هاستینگ در جهان است. آنها این سرویس ساده سایت ساز را همراه با هاست ارائه می‌دهند.

نقاط مثبت GoDaddy:

1- (GoDaddy) ابزاری ساده و آسان برای ایجاد سایت‌های حرفه‌ای است. با استفاده از بلوک‌های از پیش تعریف‌شده و قابلیت (drag & drop) آن می‌توانید طرح‌های گوناگونی ایجاد کنید.

godaddy
2- این سرویس، گالری تصاویر خود را با سایت gettyphotography.com هماهنگ کرده به ‌همین ‌دلیل می‌توانید از تصاویری حرفه‌ای استفاده کنید. البته هنوز هم می‌توانید تصاویر دلخواهتان را بارگذاری کنید.
3- (GoDaddy) روی صفحه‌نمایش‌های کوچک نیز قابل‌استفاده است. با این امکان می‌توانید سایت خود را برای نمایش در موبایل و تبلت نیز آماده کنید.

نقاط منفی GoDaddy:

1- این سرویس همانند سایر سرویس‌های معرفی‌شده در این مقاله از ویژگی‌ها و امکانات زیادی برخوردار نبوده و حتی به‌اندازه آنها حرفه‌ای و انعطاف‌پذیر نیست.
2- انتقال سایت ایجاد‌شده با این سرویس به وردپرس با دشواری و سختی زیادی همراه است.

 

۱۰- سایت ساز Webs

 Webs.com
وبز (Webs) یک سایت ساز ساده، مناسب کسب‌وکارهای کوچک و سایت‌های شخصی است.

نقاط مثبت:

1- وبز از امکاناتی نظیر صفحه ساز، طرح‌های از پیش تعریف‌شده برای سایت و مجموعه‌ای از ویژگی‌های قدرتمند برخوردار است.
2- (Webs) پلتفرمی باقابلیت میزبانی کامل است، پس نیازی نیست نگران مدیریت سایت، نصب آپدیت‌ها و تهیه نسخه پشتیبان باشید.
3- در وبز می‌توانید هرجایی از صفحه را تنها با یک کلیک ویرایش کنید. با امکان کشیدن و رها کردن می‌توانید طرح موردعلاقه خودتان را بسازید.
4- تمام پلن‌های پولی این سیستم شامل یک دامنه دلخواه برای ایجاد سایت هستند. پلن‌های حرفه‌ای و پیشرفته نیز از قابلیت‌هایی مانند فروشگاه آنلاین و آدرس ایمیل دلخواه بر اساس دامنه، برخوردار هستند.

نقاط منفی:

وبز ویژگی‌ها و امکانات محدودی دارد که نمی‌توان آنها را توسعه داد. هیچ برنامه‌نویس و توسعه‌دهنده‌ای نمی‌تواند سایت شما را ویرایش کند یا امکانات جدیدی به آن اضافه کند. وبز برای ساخت سایت‌های تجاری کوچک، فروشگاه‌هایی با تعداد محصول محدود یا یک گالری تصاویر مورداستفاده قرار می‌گیرد. به دلیل وجود محدودیت‌های بسیار، پلتفرم مناسبی برای راه‌اندازی سایت نیست.

انتخاب بهترین سایت ساز

بعد از بررسی‌هایی که از سایت سازهای مختلف انجام دادیم تقریبا می‌توان به این نتیجه رسید که وردپرس هنوز هم جام قهرمانی بهترین سایت ساز را در دست دارد. وردپرس ازنظر اجرا، استفاده و انعطاف‌پذیری حرف اول را می‌زند. این پلتفرم، نه تنها برای افراد تازه‌کار مناسب است، بلکه برندهای معتبر جهانی نیز از این سایت ساز معتبر برای ایجاد سایت خود استفاده می‌کنند. باوجود این نتیجه، بازهم انتخاب بهترین سیستمی که تمام نیازهای شما را برآورده کند با شما است.

اگر تمایل به مطالعه بیشتر در مورد این موضوعات را داشته باشید؛ شاید آموزش های زیر نیز برای شما مفید باشند:

#

منبع

بر اساس رای ۰ نفر
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
۲ دیدگاه برای «معرفی بهترین سایت‌ سازهای سال ۲۰۱۸ – به زبان ساده»

سلام منم با نظر حامد موافق هستم. چرا سایت ساز هایرانی رو معرفی نکردید؟ دسترسی به هیچ کدوم از این سایت ساز برای ایرانی ها ممکن نیست. تمامی این سرویسها معادل ایرانی دارند sitebuilder vs wix معادلش میشه وبزی و پوش Squarespace معادلش میشه rayo Shopify هم میشه سازیتو

اگر سایت سازهای ایرانی رو هم معرفی و مقایسه می کردین عالی می شد مثل سی می پلاس، سی فایو، پرتال، پوپش

نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *