ویدیوی آموزشی 227 بازدید

هنگامی که فایلی را در ویندوز حذف می‌کنید، این فایل به سطل زباله – یا همان Recycle Bin – منتقل می‌شود. اما با وجود اینکه فایل‌ها به سطل زباله انتقال می‌یابند، کماکان در قسمتی از فضای درایو باقی می‌مانند تا در صورت نیاز، امکان بازیافت‌شان وجود داشته باشد. در آموزکی که در ادامه آمده، یاد می‌گیریم که چگونه می‌توانیم وظیفه‌ای را تعریف کنیم تا به صورت خودکار در بازه‌های زمانی مشخصی، فایل‌های موجود در سطل زباله را حذف کند.

در صورتیکه ویدئوی بالا برای شما مفید بوده است، احتمال دارد آموزش‌هایی که در ادامه آمده‌اند نیز برایتان کاربردی باشند.

^^

بر اساس رای 1 نفر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *